6.kerületi anyukák! Leírnátok, melyik gyermekorvost ajánlanátok és kit nem?
Figyelt kérdés
Jöhetnek privátban is. Nem csak véleményt, egyszerű tényeket is szívesen fogadok. Pl. mennyire híve az antibiotikumoknak, támogat-e bármilyen alternatív orvoslást? Kisebb panasszal is kiírja-e a gyereket? Hány oltást ad egyszerre? Támogatja-e az ajánlott oltásokat stb.
Még szülés előtt vagyok, de lassan találnom kéne valakit és teljesen vakon vagyok. Nem ismerek kerületi gyerekeseket.
ápr. 8. 15:23
1/4 anonim válasza:
Utca szerint fel van osztva ki hova tartozik. Válogatni nem nagyon lehet, kivéve ha magánba mentek.
2/4 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne? Szabad orvosválasztás van. Ha elvállal, lehet. Ha nem, akkor van a körzeti.
ápr. 9. 21:28
3/4 anonim válasza:
Igen, de úgy készülj, hogy nem vállal el 😉
4/4 anonim válasza:
Először ide írtam, de inkább megy privátban 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!