Ma már nincs esély hogy megkapjuk a Családit?
Figyelt kérdés
2009. jan. 5. 10:21
1/8 anonim válasza:
Ha eddig nem jött már nem velószinü, talán holnap
én is már 3x lekértem az egyenleget
2/8 anonim válasza:
Én otp-s vagyok, és max 9-ig szokott jönni az sms. szerintem ma már nem...
4/8 anonim válasza:
Államkincstár nyilatkozata szerint Észak Magyarországon csak csütörtök vagy péntek(talán)
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem kapjuk meg.
Én úgy gondolom, hogy mivel ma mentek először dolgozni az ünnepek után, így pár napba beletelik, mire intézik a dolgot.
6/8 anonim válasza:
Majd megmondom a boltban meg a benzinkutasnak meg az oviban meg mindenhol , hogy majd talán csütörtökön vagy pénteken fizetek!
7/8 anonim válasza:
Ezért kéne tartalékolni,nem elszórni a pénzt.
Hiába van karácsony, az elmúlik, utánna akkor nem kell enni,tankolni,számlát fizetni???
8/8 anonim válasza:
az elöttem szólónak üzenném , hogy próbáljon meg 3 kisgyerekkel gyesből családi pótlékból spórolni,ha sikerül neki ossza meg velünk is.Ha meg nem tud hasznos infót adni akkor ne kritizáljon mást és ha nekem ki kell fizetni időben mindent akkor jó lenne ha minket is kifizetnének időben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!