Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Herpesz a tenyéren?...

Anyukák! Herpesz a tenyéren? Van ilyen?

Figyelt kérdés
Ne haragudjatok hogy ebben a kategóriában van csak itt több a tapasztalt édesanya!:) Szóval nekem szinte minden évben kijön a herpesz a számon...sajnos ez van(nem gyógyítható)Ma meg a tenyeremen vettem észre ugyan olyan hólyagokat mint ami a számon szokott lenni...viszket és nedvedzik!Szerintem herpesz!!De van ilyen??Mit csináljak vele??Van egy 10hónapos fiam!Nem akarom hogy elkapja! :(
2010. okt. 26. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy herpesz bárhol előjöhet.Kend be azzal a krémmel,amit használni szoktál a szádra,és ragaszd le.Így nem terjed a baci.
2010. okt. 26. 14:09
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod! :)
2010. okt. 26. 14:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a kézfejemen voltak hólyagok közvetlenül egymás mellett pár hónapja. Nem nedvezett de fájt úgy mint egy herpesz. Nekem akkor a háziorvos Tetran-hidrokortizon kenőcsöt írt rá és egy 5 nap alatt szépen leszárította teljesen. Zuhanyzáskor vigyáztam ne érje víz. Lehet nem ugyanaz mint neked volt... de hátha tudtam segíteni.
2010. okt. 26. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem most irtak herpeszre tarivid tablettát próbáltad már?
2010. okt. 26. 22:14
 5/7 anonim válasza:
Menj el és írass az orvossal Telviran 800 kapszulát és szedd be mind 5 évig , biztos , de lehet, h soha többet nem lesz herpeszed. Nekem is mindig volt és amikor kitetoválták a számat előtte be kellett ezt szednem ez 6 éve volt és azóta nincs herpeszem .
2010. okt. 27. 00:57
 6/7 anonim ***** válasza:
utolsónak igaza van...
2010. okt. 27. 09:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!Akkor kipróbálom a gyógyszert meg a herpeszre való krémmel kenegetem addig!:)
2010. okt. 27. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!