Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tetszik nektek az a név...

Hogy tetszik nektek az a név hogy Szimonetta?

Figyelt kérdés
Horn Szimonetta??
2010. okt. 26. 11:46
1 2
 11/16 Szimonetta18 válasza:
60%
Nekem is :)
2012. okt. 2. 20:58
 12/16 anonim válasza:
Engem is Szimonettának hívnak és ezer féle becézés lehet, még ha a Szimi nem is tetszik. Nekem a fő az a Sziszi, de szoktak még Sziszunak, Nettinek és Anettnek is hívni, kinek mi tetszik. Személy szerint nagyon szeretem ezt a nevet, mert nagyon különleges és szépen cseng. :)
2013. ápr. 5. 20:20
 13/16 anonim válasza:
52%
Én is Szimonetta vagyok és nagyon sokan dícsérik a nevemet, hogy milyen szép és különleges,és legalább nem egy ilyen tucatnév.. Szerintem jó választás! :))
2013. aug. 23. 23:59
 14/16 anonim válasza:
52%
engem is Szimonettának hívnak , bár a vezetéknevemmel nem illik össze , de mindíg dicsérik és kérdezték már sokan hogy anyukámnak hogy jutott ilyen "szép" név az eszébe :)))
2014. jún. 28. 16:51
 15/16 anonim válasza:
52%
Nekem nagyon tetszik ez a név, annyira, hogy ezt a nevet kapta a kislányom :) Sokan szokták mondani, hogy milyen szép és különleges, senki más Szimonettát nem ismerünk, csak a saját kislányunkat. Neki illik a vezeték nevéhez is. Sziminek becézzük, de tetszik neki a Netti is. Soha fel nem merült bennünk, hogy ez roma név lenne, egyedül itt olvastam ezt. Szerintem ez hülyeség, általánosítanak, hogy ami nem ősmagyar név, akkor az cigány név. Pedig mint írtam, mi egy cigányt sem ismerünk ezzel a névvel. Ritka név nagyon. Erzsébetet viszont ismerek cigány asszonyt, sőt Máriát is, erre mégsem mondják, hogy cigányos....A Szimonetta szerintem nagyon szép, jelentése is: meghallgatás és amúgy az olasz Simon női, kicsinyítő képzős párja :)
2014. dec. 7. 12:29
 16/16 anonim ***** válasza:
47%
Jobb a Szabina
2017. jún. 16. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!