Mi alapján döntsem el a kettő közül mi legyen a neve majd a babának, ha nem tudok dönteni?
Az egyik név amit nagyon gyonyorunek gondolok az az Emma, hiba nincs benne, imadom, megsincs az az erzes hogy teljes mertekben biztos vagyok benne, hogy ezt akarom. Pl nem tudom majd becezni, azt hogy Emmacsaka biztos nem mondanam neki, mert igy viszont nem tetszik.
A masik nev a Liliána, ezt nem is gondolom szepnek ugy kulonosebben, de az hogy Lilike nagyon szep, pl eltudom kepzelni ahogy szaladgal es mondom neki hogy Lilike, ez az Emmánál nincs.
Igy ezek alapjan az Emmánál vagyok előnyben, de a Lilike nagyon nagyon szep es aranyos kiskorban, viszont amikor mar nagyobb akkor nem tetszene. Az Emma forditva, kiskorba annyira nem, de pl mar orviskent, nagyon szep lenne. Mi alapjan dontsek ha egyszeruen nem megy?

Gyakorlatilag 3 évig nem tetszene az Emma utána igen? Szerintem az élete nagyobb részében úgyis felnőtt lesz, szóval érdemes ahhoz választani. De az általad választottak egyformán viselhetők szerintem felnőtt korban is.
De ovis korig nagyon hamar elmegy az idő, kár emiatt nem adni a kedvenced.
Viszont ha egyiknél sem érzed hogy megfelel, akkor keresgélj még, hátha egy harmadik mégiscsak megfelelne minden szempontodnak.
Személyes véleményem, hogy mindkettő gyakori, így én emiatt nem adnám pedig valóban szépek.

Egyik uncsibb név, mint a másik...ne haragudj meg.
Ennél már csak a Hanna Anna stb az elcsépeltebb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!