Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szoktatok home officeban...

Szoktatok home officeban lenni beteg/szüneten levő gyerekkel?

Figyelt kérdés
márc. 13. 11:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%

"Covid alatt gyerek nélkül is szinte minden este 7-8-ig dolgoztam home officeban, mert egyszerűen itthon nem tudtam megcsinálni azt a mennyiségű munkát, mint az irodában 8 óra alatt, állandóan elterelte valami a figyelmemet."

Lehet adhd-d van vagy hasonló, mert átlag ember pont hatékonyabban dolgozik egyedül otthon, mint bent az irodában.

Ha téged figyelni, nyaggatni kell, hogy haladj, míg otthon egyedül ez nem megy, mert "nem látnak", akkor nem a munkád kemény, hanem te vagy puha.

Milliárdok mennek át a kezem alatt, mégis hatékonyabb vagyok otthon, mert ott nincs ott pl: a pénzügyes mucika, aki tízpercenként zaklat valami fszággal, míg ha csak telefonon vagyok elérhető, érdekes módon megoldja egyedül.

De nem alkalmas mindenki HO-ra, ez tény. A saját csoportomon latom, hogy van, aki tényleg csak lógásra használja, de olyan munkakörben, ahol látszik, ha valaki lazsál, ugyanúgy halad HO-ból is a munka (máskülönben megvalunk tőle).

márc. 13. 12:24
 12/19 A kérdező kommentje:
Nekem is sztem ADHD-m van, nekem sehol se jó a figyelmem, bent se, itthon se. Mindent egyszerre akarok, felhív egy ügyfél és ruhát hajtogatok közben meg ilyenek, nem tudok csak ülni és dolgozni. Plusz nyomásra dolgozok jól, mikor határidő közeledik szárnyalok.
márc. 13. 12:27
 13/19 anonim ***** válasza:
64%

#11 Nem figyelni meg nyaggatni kell, sokszor az irodában sincs senki rajtam kívül, mivel a többiek home officeban vannak, de én akkor is bemegyek.

Otthon csak be kéne rakni a mosást hogy menjen, aztán amikor lejár csak ki kellene venni, ha jön az értesítés hogy le kell olvasni a villányórát akkor gyorsan leolvasom el ne felejtsem, és hasonlók. Az irodában ezek nincsenek.

márc. 13. 12:44
 14/19 anonim ***** válasza:
64%
Nem, nincs home office.
márc. 13. 15:30
 15/19 anonim ***** válasza:
75%

"Otthon csak be kéne rakni a mosást hogy menjen, aztán amikor lejár csak ki kellene venni,"

Magyarán nem vagy fegyelmezett, hogy otthon a munkádat végez.

Akárhogy csűröd.

márc. 13. 15:39
 16/19 anonim ***** válasza:
62%
Mindig is ho dolgozom,de ha beteg a gyerek akkor nem megy. Erre van sos babysitter,mivel sajnos a férjemmel ketten vagyunk mindenre,nincsenek nagyszülők. Nyelvtanár vagyok,ami megköveteli a 100 százalékos jelenlétét,ezt nem lehet úgy,hogy közben kiszivok egy taknyos orrot,kicserelek egy pelust,vagy kiteregetem a lejárt mosást. Ha nem tudom lemondani az órákat,azaz 24 órán belül,akkor vagy az apja marad itthon,vagy ha ez nem járható út,akkor sos babysitter aznapra.
márc. 13. 17:21
 17/19 anonim ***** válasza:
62%
#15 A kérdés az volt, hogy lehet-e gyerek mellett home officeozni. Az volt a válaszom, hogy nem, erre mégis belém állsz hogy én vagyok a béna. Ha egy mosást nem lehet betenni home office alatt, mert akkor már "fegyelmezetlen" vagyok, akkor egy gyereket hogy lehetne igazgatatni, főleg egy beteg gyereket ellátni home office alatt?
márc. 13. 22:06
 18/19 anonim ***** válasza:
67%

17, Ne csúsztass!

Azért lettél kikezdve, mert állítottad, hogy gyerek nélkül is sokkal kevésbé voltál hatékony otthon. Aki gyerek nélkül se képes otthonról dolgozni, annak nyilván nem való egyáltalán a HO, nemhogy még gyerek mellől is próbálkozzon.

márc. 14. 15:30
 19/19 anonim ***** válasza:
48%

Alapból is full home office-ban vagyok. Ez hatalmas előny egyébként. Bármikor tudok ügyet intézni, menni a gyerekért ha hívnak stb.

Többnyire tudok dolgozni mellette mikor betegen van itthon. A mostani hét mondjuk nehezebb volt, mert kéz-láb-száj vírust kapott és kisebb megszakításokkal egész nap sírt és ordított... Túléltük. Ha a lányok hazaérnek az iskolából és lefoglalják, akkor jobban tudok dolgozni. Táppénzen évek óta nem voltam.

márc. 16. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!