Émelygés 4 héttel a szülés után minden nap?
Sziasztok. Persze a kialvatlanság, a stressz, bár már mindhez szokok hozzá, de mióta a kórházból hazajöttünk az van, hogy nem mindig ugyanannyira , de minden nap émelygek,mint pl a várandósság elején. Nem kívánok semmi kaját, vissza is fogytam a kiindulási súlyra , ledobtam 14 kilót 2 hét alatt.
Szóval nem tudom mitől lehet már 4 hete ez az émelygés, mert nyilván nem vírus, talán lelki eredetű, de ha veszek be valami nyugi bogyót rá (nem szoptatok és nem teszek kárt a gyerekben egy szem Frontintól amit szedtem jó pár évig annó) az sem mulasztja el mint régen mikor a szorongás miatt émelyegtem. Vagy a hormonok okozhatják vajon? Mert amúgy minden tök jó a babával, frusztrált sem vagyok, ideges sem, hogy ne aludna, ne enne, stb és mégis minden nap émelygés van.
Volt más is így?
ledobtam 14 kilót 2 hét alatt
Ez már önmagában nem normális, sőt nem is lehetséges hacsak nem volt rajtad 10 kiló víz
Én normál súlyal lettem terhes majd az 2 hét alatt annyira nem volt étvágyam az első hetekben hányinger miatt hogy 12 kg lement. Sovány lett a testömegindexem. Ennek ellenére sz utolsó 4 hónap alatt 30 kgot híztam.
Császár után 1 hónap alatt 24 kgot fogytam. Ugyan ez volt a bajom.
Azért fogytunk mert émelyegtünk és nem ettünk rendesen.
Amúgy én se tudom mitől van. Napi 3 b6ot szedtem és egyszer csak elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!