Egyedül nevelem a gyermekem. A családi pótlék igényléséhez melyik nyomtatványt kell kitöltenem? Belinkelnétek nekem? Ezen kívül milyen ellátást igényelhetek? Nincs munkahelyem.
azt hiszem, hogy a ahol x-szel kell jelölni, a veled egy háztartásban élőket, ott derül ki, hogy egyedül neveled, így automatikusan jár az emelt családi pótlék.
Nem tudom mekkora a gyerkőc, ha elmúlt 3, akkor mehetsz munkanélküli segélyre, amíg nem találsz állást, ha kicsi, akkor a GYED, GYES mellett, a helyi önkormányzatnál lehet segélyt igényelni. Van egyszeri és állandó is, pontosan nem tudom, de ott elmondják neked.
Hát semmit, de szerintem írni kell, hogy nyilatkozol arról, hogy nincs élettársad és egyedül neveled a gyereked.
Kérhetsz még önkormányzati segélyeket, de pénzt nem nagyon adnak, csak nem kell fizetned iskolai étkeztetést, tankönyveket, meg hozzájárulnak a lakásfenntartáshoz, de akkor egyenesen a cégeknek utalják a pénzt. Ilyenek vannak, de menj be és érdeklődd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!