Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Krisztina név már ódivatúnak...

Krisztina név már ódivatúnak számít?

Figyelt kérdés
Ezt a nevet gondoltuk a lányunknak. Nem szeretnénk tucat vagy túl modern nevet, de nagyon ódivatút sem. Amikor egyik ismerősünknek meséltük, hogy a Krisztinát tervezzük adni, azt mondta, hogy jó hallani, hogy végre nem családonként egy harmadik Hanna, hanem egy kicsit öregesebb nevet választottunk. Ez kicsit szöget ütött a fejembe... A Krisztina mostanában már öregesnek számít? Ti ismertek ilyen nevű gyereket?

febr. 3. 19:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
15%
Legyen Kriszti, -na nélkül.
ápr. 4. 23:37
 22/22 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik. Való igaz, hogy nem egy Zselyke, vagy Hanna, mint minden 2. kislány, de szerintem egy klasszikus szép név. Nekem azért mégsem egy Irén, Mária, vagy Erzsébet, akiről egy 70es néni jut eszembe. Én is pont Krisztinának akarom elnevezni a kislányomat (ha lesz), egyrészt mert mindig is tetszett, és pozitív emlékeim vannak ezzel a névvel kapcsolatban, másrészt van egy kedves doktornő ismerősöm, akit így hívnak, és nagyon tisztelem/szeretem

... A másik favorit a Viktória.

szept. 1. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!