Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek, ha a Nina nevet...

Szerintetek, ha a Nina nevet adnám a lányomnak, később csúfolnák őt a suliban/bárhol?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a Nina név, de félek tőle, hogy kicsúfolják, mivel nagyon könnyű ezt a nevet csúfolni. Esetleg akinek így hívják a lányát, mit tapasztalt?

jan. 28. 09:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nekem minden ilyen külföldieskedő név borzalmas, feltűnési viszketegséges. De a ti gyereketek, max megváltoztatja ha már szétszekálták.

Mondjuk lehet hogy majd a többi Polli, Árven És Dzsindzser között fel se fog tűnni.

jan. 29. 16:52
 22/24 anonim ***** válasza:
Azt a nevet adjátok neki amelyiket akarjátok. Felesleges attól félni hogy csúfolják mert bármilyen nevet lehet csúfolni. Amúgy ismerek egy két nagyon csúfolható nevű embert, sosem csúfolták őket max életük során 1-2 ember, szóval nem tudom miért paráznak rá ennyire sokan.
febr. 3. 17:29
 23/24 anonim ***** válasza:
Bárhol. Amint látod a kommentekből, az ilyen jellegű nevek keveseket nyernek meg, szerintem sem túl jók, idegenesek, feltűnősködők, és ezért visszatetszők. Ez persze felnőtt vélemény, de nyugodt lehetsz, hogy kamaszok közt, ha csak egy kicsit is felmerül valami ok, ki nem fogják hagyni azt a bizonyos csúfolást, amitől gondolom, tartasz.
febr. 20. 16:59
 24/24 A kérdező kommentje:
Elvetettem a nevet, nem akarom, hogy emiatt esetlegesen csúfolják.
febr. 20. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!