Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnék gyereket de nem...

Szeretnék gyereket de nem tudom mit tegyek?!

Figyelt kérdés
Szeretnék gyereket már 27 éves vagyok viszont eléggé félek. Nagyon vágyom rá hogy nekem is legyen egy de viszont félek a későbbi rosszulletektol, a szulestol vagy amikor megmozdul majd a baba. Félek hogy majd jól fogom e nevelni, mindent jól fogok e csinálni, úgy fogom e tudni csinálni majd ahogy azt kell. Másnak is voltak ilyen félelmei??

jan. 21. 23:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
Mindenki fél. Nálam jobban szerintem senki nem retteg a szüléstől, rendesen fóbiám van tőle. Mire elfogadtam volna, hogy igen, szülni fogok, addigra farfekvéses lett a kisfiam, így császározni kellett. Mit ne mondjak, hatalmas kő esett le a szívemről. Egész terhesség alatt azon járt az eszem, hogy biztos, hogy kell ez nekem, biztos, hogy akarom, mi lesz, ha nem tudom majd szeretni stb. Nemsokára 4 éves a kisfiam, imádom, ő a legjobb dolog az életemben.
jan. 22. 10:03
 12/15 1Léna ***** válasza:

Gyerekvállalás az nem egy egyszemélyes vállalkozás. Kezd azzal, hogy találj egy társat!

A világunkban a rossz dolgokról sok hírt tudhatsz meg. A magad számára olyasmit tervezz amit szeretnél. A félelem és az aggodalon elég rossz tanácsadók, sok jó dologtól tartanak távol.

Ha van egy társad akkor a problémáknak a nehézségeknek a terhét nem egyedül kell hordoznod, ő lesz a támaszod nem csak a közös gyermekvállalásban, hanem azon túl is.

jan. 22. 12:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem kötelező gyereket szülni, majd fogadhatsz örökbe később, ha lesz párod. De amúgy azt sem muszáj, gyerek nélkül is van élet. Most korai még neked ezen gondolkozni, perpillanat ne vállalj.
jan. 22. 15:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Amúgy van párom. 6 éve vagyunk együtt és 10 éve ismerjük egymást...mindenben támogat. Én leginkább saját gyereket szeretnék ha a jó Isten is úgy akarja és engedi
jan. 22. 17:11
 15/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
Teljesen érthető, nyugi nem lesz gond.
jan. 22. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!