Puffadás és sok puki este ? Pár napja mensi előtt pár nappal ? Edigg ennyire sosem fordult elő
Ha olyat eszem én is fingok mint a ló.
Nem hiszem hogy ez terhestunet Vagy aki sokat fingik az már terhes?
Lehet megettél valamit ami nem volt jó, könyörgöm ne kössünk már mindent a terhességhez meg a PMS tunetekhez.
#5 Mert ez a gyerekvállalás kategória! És mivel nem gyerekről van szó, hanem egy felnőtt nőről, így ez egyféleképpen kapcsolódhat a kategóriához, ha terhes vagy, vagy azt gyanítod.
Rossz helyre írtad akkor a kérdést.
Az a fura, hogy ez nekem pont egy korai tünet volt, legalábbis utólag eszembe jutott, hogy milyen puffadt voltam, a gázok meg távoztak, szerencsére inkább csak esténként...
Nem emlékszem, hogy ettem volna bármi szeleset, ráadásul már a pozitív teszt után szinte egyből sem tudtam behúzni a hasam, szóval tényleg olyan extrém puffadást tapasztaltam, amilyet soha előtte.
Ráadásul nem is gondoltam, hogy terhes vagyok, tehát biztos nem képzeltem bele semmit, tényleg utólag ugrott be, hogy mióta is tapasztalom ezt... Persze nem mondom, hogy 100%, hogy attól lett volna, de nagyon gyanús, és én meg vagyok róla győződve, hogy összefüggött. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!