Csak a nav.gov.hu-n lehet már eladni a családi adokedvezmeny igénylésem? Mióta?
Illetve mi a határidő?
Azt állítják a munkahelyemen hogy már csak ott lehet elektronikusan leadni.
Ugyfelkapun keresztül aminek fogalmam nincs mi a jelszava.
Tavaly még papíron alapon is megtudtam igényelni.
Én múlt héten adtam le a munkahelyemen (ott múlt péntek volt a határidő)...
Viszont ha tudod az e-mail címet, ami az ügyfélkapuhoz tartozik, akkor bármikor tudsz kérni új jelszót.
Bérszamfejtő vagyok.
Le lehet adni papíron is. Jan.31 a határidő.
Határidő csak ahhoz van, hogy már a januári fizetésedből, amit februárban kapsz meg, érvényesíthessék. Mivel 20-a van, ez valószínűleg a legtöbb munkahelyen letelt.
Egyébként egész évben leadható. Amit nem vettél igénybe, majd a bevallásban.
Ha a munkahelyed nem akar papíralapon foglalkozni vele (nem tudom mennyire szabályos, egyébként ugyanúgy lesz dolguk vele, ha a NAV küldi meg részükre az adatokat), akkor marad az ügyfêlkapu. Kormányhivatalban is igényelhetsz új jelszót.
[link] -itt kell kitölteni
A felhasználónevet akkor adtad meg, mikor igényelted az ügyfelkapudat, nincs meg a papírod valahol, amit akkor kaptál?
Ha semmiképp nem tudod előkeríteni, és nem jut eszedbe sem, akkor célszerű lenne bemenni a kormányhivatalba, hogy ezt rendbetedd, mert egyre több dolog lesz ilyen online igénylős, szerintem nem sokáig fogod tudni megkerülni.
fėrjem ezt szerencsére felírta a felhasználo nevet igy mikor elfelejtetem akkor elég volt egy uj jelszót kérnem ės azt felirnom.
de javaslom hivd fel kormányablak telfonszámát és ott is tudnak neked segiteni esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!