Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekem(talán) lenyelte a...

A gyerekem(talán) lenyelte a fulesemrol azokat a puha szilikonos védőket amit a fülbe kell dugni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Levette a polcról,mert lelogott és elérte

Hozta ki nekem de már szilikonok nélkül.

Sehol nem találjuk őket,azért gondolom,hogy lenyelte.Két eves.

Ha lenyelte ugye nem lesz tőle baja,kérlek nyugtassatok meg.

Szörnyen érzem magam.

jan. 18. 17:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Valószínűleg azt hitte a fülhallgatót kérdezem honnan van,mert ugye arra mutattam.o pedig elmagyarázta a maga módján honnan szedte.mit tudja szegény mi az a szilikon,gumi,műanyag,amit én beszéltem neki.
jan. 18. 22:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém 2 és fél, és nem tudná elmondani. Nem egyforma a gyerekek beszédfejlődése.
jan. 18. 22:39
 13/17 A kérdező kommentje:

Tényleg lenyelte.

Éppen most kakalt,és ott volt a pelenkaban mindkettő szilikon 😅😅

jan. 19. 16:56
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
Jé, én kb. ezerszer hittem azt, hogy lenyelt valamit, ami csak elgurult, egyszer sem nyelte le.
jan. 19. 17:46
 15/17 A kérdező kommentje:
Én jól hittem ezek szerint.
jan. 19. 19:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Es nem vetted észre hogy, fájt volna a hasa míg nem ért ki neki?
jan. 21. 21:50
 17/17 A kérdező kommentje:

16 nem.

Ugyanúgy evett,ivott,nem volt nyűgös,jó kedvű volt,jól aludt,nem volt nyugtalan.Semmi szokatlan nem volt.

jan. 21. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!