Mi a jól csengő, egymáshoz illő keresztneveknek a titka? Szerintetek milyen ilyen keresztnevek vannak? Lány és fiúnevek egyaránt jöhetnek.
Két keresztnevet szeretnénk adni. Nem, nem az a kérdés, hogy mit gondoltok a két keresztnévről, hanem az, hogy milyen jól csengő nevek vannak?
Nekem eddig két ilyen név van, de egyiket se adnám: az egyik a Natasa Zselyke, a másik az Alana Martina (igen, Hódi Pamela kislánya, és CR7 kislánya). Nem tudom, ezek olyan jók így kimondva.
Ez nagyon szubjektív dolog, nyilván mindenki hallott már számára szép és borzalmas párosítást, de nyilván annak aki adta szépen csengett mindkettő.
A Natasa Zselyke eltér stílusban, az Alana Martina meg olyan versike vagy varázsige szerű, mint az abrakadabra.
De ha neked ezek tetszenek, esélyes hogy hasonló magánhangzós/felépítésű is tetszeni fog hangzásban legalábbis pl.:Tamara Lenke, Amanda Katrina. Ha nem akkor valószínűleg ennél sokkal összetettebb a dolog.
Nekem általában jobban tetszik ha a második a hosszabb, pl.: Alex Marcell, mert így befejezettebbnek érzem mint fordítva valamiért.
Én Anett Bettina vagyok
Kisfiam Martin Barnabás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!