Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Josie, Ashley,...

Mit gondoltok a Josie, Ashley, Tracey, Amber nevekről?

Figyelt kérdés
jan. 17. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha az egyesült államokban élsz akkor teljesen szokott és elfogadható nevek, ha Magyarországon adnád ezeket a neveket, hát fura. Én nem adnám.
jan. 17. 20:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Angol nyelvterületen jók.
jan. 17. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Amber és Josie tetszik a többi nem.
jan. 17. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Josieról a Dzsuvás Josie jut eszembe a Bambanőből. A többi tetszik végülis.
jan. 17. 21:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön tök jó! Mindegyik tetszik, talán a Josie nem annyira, de magyarba ezek, szerintem már túlzás.
jan. 17. 22:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Ashley,, Amber--nagyon tetszik

Josie,--közepes

Tracey--egyáltalán nem tetszik.Ronda hangzása, van,és annak ellenére, hogy női név, nincs benne/alig van benne nőiesség.Mégcsak férfinévnek se lenne jó, szerintem inkább unisex.Nem szeretem az olyan neveket, ami nem egyértelműen férfi vagy női.

jan. 18. 01:08
 7/8 anonim ***** válasza:
*Bocsi,ha valami nemjót írtam.
jan. 18. 01:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nos, Magyarországon ezek csak és kizárólag akkor adhatóak ebben a formában, ha az egyik szülő külföldi állampolgár. Dzsozi, Esli, Trészi és Émbör lenne belőlük, ha egyáltalán engedélyeznék
jan. 18. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!