Mit gondoltok a Josie, Ashley, Tracey, Amber nevekről?
Figyelt kérdés
jan. 17. 20:37
1/8 anonim válasza:
Ha az egyesült államokban élsz akkor teljesen szokott és elfogadható nevek, ha Magyarországon adnád ezeket a neveket, hát fura. Én nem adnám.
4/8 anonim válasza:
Josieról a Dzsuvás Josie jut eszembe a Bambanőből. A többi tetszik végülis.
5/8 anonim válasza:
Külföldön tök jó! Mindegyik tetszik, talán a Josie nem annyira, de magyarba ezek, szerintem már túlzás.
6/8 anonim válasza:
Ashley,, Amber--nagyon tetszik
Josie,--közepes
Tracey--egyáltalán nem tetszik.Ronda hangzása, van,és annak ellenére, hogy női név, nincs benne/alig van benne nőiesség.Mégcsak férfinévnek se lenne jó, szerintem inkább unisex.Nem szeretem az olyan neveket, ami nem egyértelműen férfi vagy női.
8/8 anonim válasza:
Nos, Magyarországon ezek csak és kizárólag akkor adhatóak ebben a formában, ha az egyik szülő külföldi állampolgár. Dzsozi, Esli, Trészi és Émbör lenne belőlük, ha egyáltalán engedélyeznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!