Férfiként hány évesen egészséges még belevágni a családalapításba? Idén leszek 38. Úgy tudom nem csak a nők, de a férfiak nemzőképessége is romlik 35 felett. Hány évem van még?
38-as vagyok, szerintem ne engedd el!
Ha párom elengedte volna, akkor sose tapasztalhatta meg ezt a csodát.
Mi későn találtuk meg egymást sajnos, de jobb később mint soha. Azóta is hálás, hogy bevállaltam vele a gyereket, imádja, szereti, foglalkozik vele, megbecsüli mert neki ő egy ajándék 😊
41-es: köszönöm a pozitív visszajelzést. Szabad tudni hogy te/ő hány évesek voltatok amikor gyermeketek született?
Én úgy érzem 38 évesen elkéstem, rég. Nőknél 35, de férfiaknál is max 40 ameddig talán még "érdemes". Utána lefőtt a kávé.
Van egyáltalán már párod,feleséged?
Össze is kell szokni. Egy jól bejáratott stabil kapcsolatot is meg tud rengetni egy gyerek érkezése,egy meg sem alapozott kapcsolatot össze is omlaszthat.
Inkább abba látom a gondot,hogy most már "kapkodni kell" pedig egy párkapcsolat felépítése ,egymás megismerése empátia, tapasztalatok és idő,idő,idő.
A másik része pedig az,hogy ha valaki 40 évesen lesz apa,gyakorlatilag 65 lesz,mire felnő úgy igazán a gyerek (18 az csak jogilag). Ezt a részét mindenki maga dönti el, jó e neki így vagy sem. Nagyon szép dolog hogy mostanában divat a 30 az új 20,és így tovább,de a biológia az biológia,a tények pedig makacs dolgok.
Nekem az a furcsa, hogy manapsag a nok nagy resze 40 felett vallal gyereket, sokan a sokadikat, de vannak akik az elsot, es soha senki nem botrankozik meg ezen. Es nem a 10-20 evvel fiatalabb parukkal vallaljak, hanem a veluk egykoruakkal.
Kerdezem en, mivel masabb 40 eves ferfikent gyereket vallalni, mint 40 eves nokent?
Apukam 30volt amikor én születtem,anyum 24
Apu 39volt amikor a húgom született,anyum 33.
Annyit lehet észrevenni hogy nehezebb nekik pszichikailag nevelni a serdülő hugomat,mint anno engem . Sokkal jobban lefárasztja őket agyilag,nem is tartják vele azt a szigort mint velem,nincs erejük hozzá már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!