Mi a kedvenc fiú neved?
Figyelt kérdés
Már nem sok van hátra, de valahogy nem találjuk az igazit a kisfiunknak. Volt már szó a Balázs, Levente, Bence, Dominik nevekről, de nem érezzük egyiket sem tökéletesnek. Szoktuk nézegetni az anyakönyvezhető neveket, de elveszünk a sok hülye név között, és mindig az a vége, hogy belefájdul a fejem is.
Leírnád mi a kedvenc fiú neved jelenleg? Hátha pont az tetszik meg nekünk is :)
jan. 5. 13:04
1/22 anonim válasza:
Kellene vezetéknév is, de gondolom, ezt nem fogod megadni.
5/22 anonim válasza:
Mi azt csináltuk, hogy kinyomtattuk az adható neveket 2 példányban és bejelöltük azokat, amik esetleg szóba kerülhetnek, aztán összevetettük a listáinkat (nekünk szerencsénk volt, egyforma volt a 2 lista és azon is a legesélyesebb - bár a 2. babánál már tizenévesen tudtam, hogy ha törik ha szakad Bálint lesz, így ez a listázás csak formalitás volt)
6/22 A kérdező kommentje:
Molnár a vezetéknév, de direkt nem írtam, mert ettől függetlenül érdekel, hogy kinek mi a kedvenc neve. (Nem baj, ha nem passzol a Molnárhoz)
jan. 5. 13:10
10/22 anonim válasza:
Attila, Csaba, Csongor. Nekem ezek a kedvencek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!