Írnátok nekem olyan fiú és lányneveket amik:nem giccses külföldiről magyarosítottak, nem ősmagyarok, nem tucatok, nem túl ritkák?
Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 14:53
11/28 anonim válasza:
Krisztián, Miklós, Tamás, András, Endre, Viktor, Barnabás, Zoltán, Péter, Antal, Ervin, Sándor, István, Ákos, Ágoston, Márk, Gergely, Szilárd
Anna, Lilla, Judit, Veronika, Brigitta, Rita, Magdolna, Ágnes, Csilla, Elvira, Mónika, Márta, Orsolya, Réka, Tünde, Zsuzsa
12/28 anonim válasza:
Attila, Szabolcs, Réka ősmagyar nevek nem jók. A Bennet-ből meg kettő van, annál nem sokkal lehet ritkább egy név sem.
És tényleg fogj egy útónévkönyvet vagy egy naptárt és lapozgasd. És vedd figyelembe a vezetéknevet is.
13/28 anonim válasza:
A Benett mára felkapott név lett. Az iwiw-en nézd meg, jelenleg 63-at dob ki.
Ami nekem tetszik:
Léna
Villő
Lőrinc
15/28 anonim válasza:
Dzsínó!
Ősmagyar! Megáll az ész. Mennyi beteg ember.
16/28 anonim válasza:
Tamara, Léda, Hédi, Sára, Viktória, Barbara, Abigél, Julianna, Kata, Nóra,
17/28 anonim válasza:
Hasonló kiindulási alapból az én gyerekeim nevei:
Soma, Emma, Kolos
18/28 anonim válasza:
Erik ,ezt még senki sem írta :-)
19/28 anonim válasza:
Viktória, Noémi, Erika, Petra, Regina, Emma, Péter, Krisztián
20/28 anonim válasza:
Alexander(magyarul Sándor),Alexa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!