Mit gondoltok a Danka, Ina, Jolanda, Ruzsena, Markéta, Milutina, Pavla nevekről?
Volt egy Danka ismerősöm, mindenki azt hitte, hogy Janka a neve, ha nem írták el egy tanév alatt százszor a nevét egyszer sem.
A többi egy magyaros vezetéknévvel idiótán hangzana, hacsak nincs mondjuk egy külföldi szülő
Ne kínozd azt a szerencsétlen gyereket... Még a Danka talán, bár azt is tuti dinkának hívják majd.
A többi miért nem lehet Ida, Jolán, Rózsa, Martina, az utolsó kettőt meg hasonlitani se tudom semmihez?
A Ruzsena és a Milutina (szerb nevek magyarosított változata) azért került az adható nevek közé, mert magyarországon (régóta) élő szerbek kérvényezték. Ezzel semmi baj nincs, nem cigányok adják a gyereknek.
A többi is ilyen lehet, azokat nem ismerem, de én magasról le is szarom.
Danka-madárka neve
Ina,-inak vannak a szervezetben, és abból az egyik, nem egy teljes ember
Jolanda-cool, imádom,nagyon szép nőies,elegáns,magyar környezetben is megállja a helyét tökéletesen.
Ruzsena, -erőltetett,sok. sminkről elnevezni gyereket én nem_tenném.
Markéta, -rakéta,vagy a makaréna-tánc,vagy bokréta,vagy makaróni.Ez a név semmiképpen sem embernek való.
Milutina, -ez tetszik amúgy,lehet,hogy picit "sok",de nekem tetszik így is.
Pavla- a pavlovi reflexes kutyanyáladzós tudományos kísérlet jut róla eszembe, de amúgy ettől teljesen elvonatkoztatva tetszik a hangzása. Amúgy nekem pl u val a Paulina a kedvenc neveim között van. A Paulina-ban is, meg a Pavla-ban is jól követik egymást a hangok; tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!