Mi a véleményetek, tapasztalatotok a Kunert babakocsiról?
Szia.
Ilyent vettünk kisfiamnak,igaz a formája nem olyan mint a mai divatos babakocsiké de tökéletesen megfelel.A nagy kerekekkel bárhol eltudunk menni és ráadásul a miénk fix kerekes.A rugozása tökéletes,bevásárolni is lehet vele menni elég nagy alul a pakolos része sok minden belefér.Kisfiam nagyokat tud benne aludni ami azt jelenti,hogy biztossan kényelmes neki.Én nem bántam meg,hogy ezt a babakocsit választottuk!!!
Igen talán a negatívuma,hogy nagy helyet foglal összecsukva.De ennek ellenére én merem ajánlani neked.
Nehéz vele menni?Van egy ismerös anyuka ők Piere Carden babakocsit vettek és a séták közben mig én simán tolom a nagykereküt ö sokkal nehezebben közlekedik vele.
DE az biztos,hogy ha tömegközlekedéssel kell járj nap mint nap akkor tényleg nem ez a nektek való kocsi.Én Szekszárdon lakom,buszon sosem utazok sétálunk mindenhová és ehez tökéletes a babakocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!