Játékkonyhát mikor ajánlott legkorábban venni?
Figyelt kérdés
Hány évesen (2 év alattinál: hónaposan) tud vele játszani? Akinél esetleg a nagyobb gyereknek már volt, a kisebbet mikortól kezdte érdekelni?
Szeretnék majd a kisfiamnak, de nem tudom, érdemes-e már beszerezni pl. karácsonyra? Vagy még nagyon korai? (10 hónapos lesz, februárban lesz 1 éves).
2023. nov. 30. 20:35
11/17 anonim válasza:
Szerintem egy évesen is korai, inkább adnám kövi karácsonyra vagy második szülinapra. Nem kell ennyire siettetni az ilyesfajta játékokat.
1 évesnek sokkal hasznosabb valami lapozgatós könyv, montessori torony, egyszerű fakockák vagy egy matatófal.
12/17 anonim válasza:
11, nem feltétlenül, felesleges általánosítani. Az én gyerekem nem nagyon kötötték le soha a felsorolt dolgok. Soha nem rakta egymásra a kockákat, nem épített belőlük semmit, nem hogy tornyot. Majdnem 2 éves volt, mikor elkezdett tornyot is építeni, azt is csak duplóval. Viszont a babáinak szívesen főz, eteti, öltözteti őket, stb. Nem mi vettük neki a konyhát, úgyhogy nem azért mondom 😁 Sőt, én nem is szeretem. Nem tetszik, és sok helyet foglal. De a lányom elmatatott vele, így maradt a konyha 😁
13/17 anonim válasza:
Az én kislányom januárban lesz 2 éves, mi most fogunk neki venni karácsonyra.
14/17 anonim válasza:
Januarban lesz egy eves, most karacsonyra kapja a konyhat. Eddig mindenhol nagyon tetszett neki.
15/17 anonim válasza:
Hát ha mindenképpen ragaszkodtok hozzá, akkor azért a falhoz rögzítsétek, nehogy magára borítsa ahogy belekapaszkodva próbál felállni.
16/17 anonim válasza:
12. Akkor biztos volt más ami a korának megfelelő játék volt és lekötötte. Egy játékkonyha nem 10 hónaposnak meg 1 évesnek való.
17/17 anonim válasza:
Amint stabilan állt, egy barátnőméknél felfedezte és nem lehetett kirobbantani. Akkor döntöttem úgy, hogy körbenézek marketplace-en. Néhány héten belül találtam egy nagyon jó állapotút nagyon jó áron, gondoltam megér egy próbát. 11 hónap körüli volt. Akkor még csak kipakolt, elpakolt, átpakolt, nyitogatta az ajtókat, stb. Most 1,5 éves, már kávét főz, meg levest, nyilván nem a főzőlapon, de imádja. Én is, hogy leköti... Szóval nem mondanám, hogy nem ekkora gyereknek való, de rendeltetésszerűen nyilvánvalóan nem most fogja még használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!