Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted egy kapcsolatban...

Szerinted egy kapcsolatban mennyi idő után reális gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

Nyilván ez mindenkinek más, teljesen szubjektív, ezért is vagyok rá kíváncsi.

(Ezzel a lendülettel szeretnék rá mindekit megkérni, hogy ne pomtozzunk le senkit értelmetlenül, mint a legtöbb kérdésnél ebben a kategóriában. Köszi.)

2023. nov. 28. 07:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
85%
Akkor úgy írom hogy a második első. 21 évesen szültem, újszülöttkent meghalt a fiam, most vagyok 26 és mégis az elsőt tervezzük. Második elsőt.
2023. nov. 28. 14:04
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, így már értem, nagyon sajnálom :(
2023. nov. 28. 14:05
 23/26 anonim ***** válasza:
36%
Köszönöm. 😔
2023. nov. 28. 14:29
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem féléves kapcsolatban, nyilván. :) ,de amúgy lényegtelen.

Engem pl 3,5 év együttélés után kényszerített szexre az egykori barátom. NEM ilyennek ismertem, sőt! Aztán mégis. Szóval teljesen mindegy, kb, mertmég 10 év után is találhatsz olyant a másikban, amire csak lesel, hogy ez most mi a franc?

2023. nov. 28. 17:51
 25/26 NTBS ***** válasza:
Ez így nem megmondható. Mindenkinél nagyon sok mindentől függ.
2023. dec. 11. 05:20
 26/26 anonim válasza:
Soha. Gyereket vállalni mindig kegyetlenség, hisz nem tudod a boldogságát garantálni. Orosz rulett más életével.
jan. 17. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!