Császár után 8 hónappal lehet Rubint Réka edzést csinálni?
A kérdés olyanokhoz szólna akik császárral szültek elsősorban.
Rubint Réka add önmagad 3 ról van szó. Mielőtt terhes lettem ezt csináltam minden nap fél órát és nagyon szépen kiformált.
Most is tudnék napi fél órát erre szánni csak nem merek...
Nagyon jó ezt tudni! Köszi a válaszokat.
Én rettegtem mert hallottam hogy ha megerőltetem magam komoly bajok is lehetnek, az első egy hónapban a hegem sem mertem megnézni.
A kettes idióta, komoly bajaid is lehetnek ha 1 hónapra rá megerőlteted magad. Minimum 8 hónapot várj.
Üdv!
Dr. Kiss Mónika
RR egy kókler, szabálytalanul csinál mindent. Nincs is megfelelő szakmai tudása.
Béres Alexandra tanulta, és az ő teste igazolja is ezt.
RR tornával az izületeidet nyírod ki idő előtt. Formásodni azzal nem lehet. Láttad a retusálatlan alkatát? Se feneke, se combja.
Nem de nem is érdekel, mert a saját testemet kitudtam vele formálni. Velem kompatibilis az edzése.
Köszönöm a hasznos infót!
A 7-es válasz nagyon hasznos, mindenképp győződj meg a hasizmod állapotáról.
Én alapvetően azt javasolnám, hogy pár hónapot alapozz, Youtube-on direkt szülés utáni regeneráló tornákat keress. Én is császáros voltam, sajnos nagyon meg tudja gyengíteni a hasizmot,valahogy nem úgy vannak már a szervek mint annak előtte. De ezek a tornák tényleg jók!
A gátizomregenerálást is érdemes ezzel párhuzamosan csinálni.
Ha mondjuk alapoztál pár hónapot, onnantól semmi akadálya bármilyen más tornának, de én mindenképp ajánlom előtte ezt a rávezetést.
A gátizmom teljesen jó, nem is nagyon tágultam csak 3 cmt mert rosszul feküdt a baba.
Viszont a gasizmom 2 újnyira szét van nyilva.
Akkor elsőre ezt teszem rendbe köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!