Öt éves statuszlapot honnan kell elkérni?
Figyelt kérdés
Gyógypedagógiai felülvizsgálathoz kérték.#vizsgálat #5 éves statusz
2023. nov. 13. 18:14
1/16 anonim válasza:
Megvan nálad. Mikor csinálták, kaptál egy példányt belőle.
2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, akkor majd itthon utána nézek.
2023. nov. 13. 19:10
3/16 anonim válasza:
Vedőnő. Mi soha nem kaptunk belőle. Csak a kiskönyv lett kitöltve, de ugye az nem ugyan az.
4/16 anonim válasza:
Nálunk se adnak státuszlapot. Nem is mutatta meg közelről a védőnő, csak bejelölte a válaszaimat.
5/16 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a valaszt. Akkor ezekszerint a védőnőt kellene ez ügyben keresni? Jó régen voltunk arra, 14 eves múlt a gyerek.
2023. nov. 14. 05:14
6/16 anonim válasza:
Védőnő vagyok, az hogy lehet hogy ti nem kaptatok? Nekem ez fura, hiszen két példányban készül, mindkettőt alá kell írni a szülőnek, védőnőnek, és a védőnőnek le is pecsételni. Egy példány megy a szülőnek, egy marad nálam a kartonban.
De ennyi év után kérdező, az a karton már a központi kartonozóban van, onnan nagyon nehéz megszerezni.
7/16 anonim válasza:
azt már sehogy nem szerzed meg .
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már szerintem sem lesz meg, bár itthon még felforgatok pár fiókot, hátha. De közben volt költözés és talán akkor kallódott el.
Ha más nincs, a vizsgálatra beviszem a gyerek egészségügyi kiskonyvét, abban is írtak az öt éves vizsgálatkor.
2023. nov. 14. 09:07
9/16 anonim válasza:
6 éves státusz van 5 éves nincs ,babaként több van de utána 3 éves és 6 éves volt.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazad van.
De ami jó hír, egy doboz mélyén végül meglett az 5 éves státuszban.
Köszi szépen mindenkinek a választ.
2023. nov. 14. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!