Mit tennétek a helyemben? Nagyon kellemetlenül érzem most magam.
Most komoylan ezért a gyerekkel szúrtok ki?
Hord te az újba.
Én is hordtam a fiamat bölcsibe-oviba-suliba, egy év múlva kicsit is fogom(lehet a nagyot is elviszem reggel, majd ő eldönti) korán kell majd kelni, átjárni Budára dolgozni..
Nincs lehetetlen.
Mégiscsak egy gyerekről van szó, nem lehet ide-oda hurcibálni, főleg alsóban.
Én sem ráncigálnám már a kisfiút ide-oda, ebben a tanévben legalábbis már biztosan nem. Elsősorban az ő érdekeit nézném. Én is 20 km re viszem iskolába, igaz nálunk van autó.
Egyébként meg kérdező nem értem a reagálásod, Te kértél véleményt, amit mások elmondtak. Lehet nem ezt szeretted volna hallani, de akkor meg ne kérdezz véleményt.
1. vagyok. Nem értem, miért támadjátok szegényt, mikor ő is a legjobbat keresi a gyerekének!!!
Kérdező, nincs valaki a falutokban, akinek szintén oda jár a gyereke? És akkor megkérnétek az illetőt, hogy vigye már el a Ti kisfiatokat is reggelente, és hozza haza a sajátjával együtt.. vagy haza már jöhetne egy menetrendszerinti busszal is (a sofőrt megkérnéd, hogy figyeljen rá, mert még kicsi).
Egyrészt senki nem támadta.
Mésrészt már azt sem értettem, 3 hét után miért kellett elvinni suliból, ha bántották, miért nem szóltatok?
Miért nem azok mentek el, akik bántották?
Az egész nekem olyan zavaros, elsőben 3 hét után még minden olyan alakulófélben van, szóval én már ott elakadtam...
A válaszok elég bántóak voltak. A hátteret és a körülményeket nem ismerjük, így főleg nincs okunk "rátámadni", hogy miért tette. Nyilván megvolt rá az okuk, és átgondolták.
Azt nagyon nehéz (szinte lehetetlen) elérni, hogy azok menjenek el, akik bántották. Ahhoz pszichológus, igazgató, stb. stb.. szakvélemények, és bizottság kell, hogy valakit elutasítsanak. Tudod hány hónap (év) az??!
Úgyhogy ezúton ismét kérlek benneteket, hogy ne essen már neki egyik anyuka a másiknak.. nyilvánvalóan mindannyian ugyanazt szeretnénk, a legjobbat a gyerekünknek. Ő pedig nem kioktatást kért, hanem tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!