Melyik szép név? Karolina, Kinga, Viktória, Alíz, Adrienn, Janka, Kitti, Noémi, Flóra, Zita.
Az Alíz nevet én szeretem, csak nem magyaros formában; még a német Alix is jobb az én fülemnek, de minden bizonnyal azért érzek így, mert volt pár olyan "ismerős", aki ezzel a névvel élt és eléggé rossz életű lány volt; ugyanez a véleményem a Kingáról és a Kittiről is. Persze, ez nem lehet döntő szempont, de valahogy ha az embernek nem egy bájos kislány jut eszébe a nevek hallatán, akkor jobb ha azokat elteszi pandóra szelencéjébe és nem is szabadítja ki.
A Karolina szerintem szép; volt egy film, ahol így hívták a model lányt; imádtam. A Viktória, ne haragudj én mindig filmekhez kötöm az elképzeléseim; szóval a Harry Potter Victorie-ja jut eszembe, így tetszik. A Noémi nagy kedvencem, bár sajnos mindig eszembe jut Hajdú Péter. A Flóra, na az meg hupikék törpikék....ott volt a virágtündér neve, ezért nagyon szeretem. A Zita olyan erős, energikus név; bár én nem választanám. Az Adrienn nem tetszik, pedig én is az vagyok, de nemszeretem...snassz és nincs értelmes jelentése sem.
1. Zita (így hívják anyukámat :)
2. Karolina (így pedig a legjobb barátnőmet)
3. Viktória
4. Flóra
5. Kinga
6. Kitti
7. Noémi
8. Adrienn
9. Aliz
10. Janka
Karolina: háát nemtom, nekem nem fekszik
Kinga: ez se igazán
Viktória: iszonyat gyakori, ezért ez se :S
Alíz: bocsii..:S nemm.
Adrienn: szép
Janka: nekem erről vmi állat jut eszembee.
Kitti: szép
Noémi: szép
Flóra: nem rossz
Zita: tetszik,bár elfogult vagyok, igy hivják a legjobb bnőm.
Amit szerintem NE:Karolina Kinga Alíz Kitti noémi flóra zita
Ezek tetszenek:Viki, Adrienn Janka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!