Gesztenye figurát meg lehet őrizni vagy kuka?
Figyelt kérdés
Ha elteszem, megmarad? A só-liszt gyurmás cuccokat egy idő után kidobom, mert attól félek, hogy valami beleköltözik, ha évekig őrizgetem. De mi a helyzet a gesztenye figurákkal?2023. okt. 18. 14:52
1/4 anonim válasza:
A gesztenyét nem tudom, de a só liszt gyurmát ne dobd ki ha nem akarod. Én 3éve őrizgetem kisfiam talpnyomát, semmi baja. Sőt, a kiskorunkban készített karácsonyi díszek is megvannak még szüleimnél.
2/4 anonim válasza:
Bele nem költözik semmi, mármint a só-liszt gyurmába, de érdemes száraz helyen tárolni, vagy kisütni, esetleg a kettőt együtt, hogy a penészt elkerüld.
A gesztenye össze fog száradni, nem lesz az a szép fényes hatása, esetleg idővel meglazulnak a gyufák is (már ha azzal fogtátok össze), és összeaszik. Kemény lesz, de nem olyan szép már. Érdemes lefényképezni, hogy tényleg maradjon belőle valami szép, akár az alkotóval együtt :)
3/4 anonim válasza:
A so liszt gyurma megkemenyedik, hogy koltozne mar bele akarmi is egy ko kemeny dologba ?
A gesztenye megszarad, csunya lesz.
4/4 anonim válasza:
Nekünk is volt gyerekként sólisztgyurma, ki volt szárítva, mégis sok hónap után beleköltözött egy csomó lisztbogár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!