Mi a véleményetek a Franciska névről?
Figyelt kérdés
2023. okt. 16. 18:36
11/14 anonim válasza:
Nekem tetszik, és adtam is volna, az egyértelmű becézése a Fanni, nem is értem, itt miért nem gondolnak erre, miért ilyen Franci meg egyéb becenevek jutnak az emberek eszébe. Angol nyelvterületes is a Frances női név becézése egyértelműen a Fanny. Arról meg nem tehet a név, hogy a becenév változata önéllóan is adható név lett.
Egyébként eléggé megosztó név, van, akinek tetszik, van, akinek nagyon nem. De ez a modern, jelenleg divatos nevek egy jó részére is igaz.
12/14 anonim válasza:
Nekem tetszik, mert kicsit arisztokratikus, de szerintem kevés vezetéknévhez passzol, mert önmagában nyelvtörős név.
Fanninak vagy Fáninak becézték régen, amikor még gyakoribb névnek számított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!