Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt eddig a legjobb/legara...

Mi volt eddig a legjobb/legaranyosabb mondat, amit a gyereked mondott neked?

Figyelt kérdés
Igazából még kisebb gyerekre gondolok, de nagyobb gyerkőcről is írhattok :)
2023. okt. 7. 18:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%

én vicceset írnék.. 8 éves volt a fiam: húgom lánya - (9 éves) volt itt nálunk.. előzmény: fiam látta a "nicsak ki beszél" előzetesét.. ebihalak mentek ... mik azok az ebihalak.. tömören elmondtam, hogy a golyóiban lesznek ha nagyobb lesz, abból lesz majd a baba és spermának hívják , csak úgy néz ki mint egy ebihal 😃 .. én a konyhában voltam erre unokahúgom odaszól nekem: "Eszti igaz amit a Marci mond?" "mit?" -" ebihalak vannak a golyóiban és rágják" 😃 mondtam, hogy igaz, hogy ilyenek lesznek majd a golyóiban ha nagyobb lesz és úgy néz ki mint egy ebihal- és majd ebből lesz a baba, meg mondtam, hogy ezt spermának hívják, de mondom az nem igaz hogy rágják.. Erre Marci totál komolyan: "Miért?? Szopják???"" - és erre a választ bírd ki röhögés nélkül 😃 (totál logikus gondolkodás- vhogy enniük kell...😃)

kérdező aki ilyet mond, ne vállaljon gyereket :)

2023. okt. 7. 20:37
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

Hazaértem valahonnan, mosolyogva szaladt hozzám, átölelte a lábamat, közben mondta:

"Én úgy szeretem ezt az anyát, hogy na!"

2 év 3 hónapos. Egyébként már rendesen tud ragozni, azt már hónapokkal ezelőtt is mondta, hogy "szeretlek téged, anya". Szóval ez valami extra kifejezése lett a szeretetének. :D

Meg még ez is:

Sorolta, hogy miknek örül:

"Örül a szőnyegnek. Örülök a széknek.Örülök a hintának." Másnap folytatta:

"Anyának is örülök."

2023. okt. 7. 21:00
 13/19 A kérdező kommentje:

Ez még nekem is megolvasztotta a szívem.

Egy kisfiútól..❤️😍🥺

2023. okt. 7. 21:16
 14/19 A kérdező kommentje:

Ez nagyon jó 🤣🤣🤣

2023. okt. 7. 21:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
van még vicces sztorim.. ezt főleg az érti, aki evett már málnatőről málnát.. és nem a boltban vette dobozban: 4 éves lehetett Marci kb mikor bejött a házba egy büdösbogár (poloska) és mire észbe kaptam már megfogta és vitte ki.. szóltam neki, hogy mossa meg a kezét utána mert büdi lett tőle... erre megszagolja a kezét: " Anya! Ez nem is büdös! Olyan szaga van mint a málnának!.." Nem világosítottam fel miért van a poloskának "málna" szaga.. (vagy fordítva? Málnának poloska?) :)
2023. okt. 7. 21:57
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Anya neked ma van a szülinapod. Az égvilágon senkinek sem jutott eszébe, keseregtem is rajta egész nap. Erre egyszer csak leckeírás közben felnéz és fülig érő szájjal mondja, pedig napokkal előtte beszéltünk csak róla. Nagyon jól esett.
2023. okt. 8. 07:15
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

A minap a 3 éves kislányommal oviba menet beszélgettünk az élet nagy dolgairól, és elkezdte mondogatni, hogy milyen szúrós bogarak léteznek... Szúrós méhecske, szúrós darázs, szúrós hangya, és van szúrós pillangó is! Na, erre rákérdeztem, hogy az milyen, mert én még sosem láttam. Erre ő: "Hát... Morcosan néz, és dühös és... és piros!" Imádnivaló.

Meg amikor valamit elügyetlenkedek, vagy elrontok, akkor odajön, megölel vagy simogat, és mondja, hogy "Semmi baj, Anya, legközelebb majd jobban sikerül". Esetleg ha valahol megütöm magam, akkor ugyanez, csak hogy "Hamar meggyógyul". Tudom, hogy ezeket tőlünk tanulja, ezt csináljuk vele mi is, de annyira elolvadok, amikor látom benne magunkat, amit tényleg tőlünk tanult (és ezek jó dolgok, néha nyilván rossz dolgot is eltanul :D ).

2023. okt. 8. 09:02
 18/19 anonim ***** válasza:
87%

Rengeteg volt. Nem a kedvencem, sőt igazából nem magától mondta, de értette amit mond, és ő is így gondolta, "Apa, gyere haza", 2 éves korában.

Az igazán aranyos momentumok nem igazán akkor van, amikor mond valamit. De igazából csak sok van. Ez nem a legaranyosabb, de nagyon kellemes. :))

10#, Én értem miért mondják. Van aki nem ismeri fel az igaz értékeket. Csak a gyermekeiket sajnálom. Nekem a gyermekem nem tervezett, sőt egy zsaroló nárcisztikus a másik biológiai szülő, még se gondolnám, hogy bármi el van rontva az életemben. Egy olyan személyiség után, mint ez a gyermek, nehezen lehetne ezt mondani. Kb bármi jöhetne( sőt jött is), de azok mind semmi, ehhez a csodához.

2023. okt. 8. 09:29
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a többi válaszokat is :) ❤️

Ezt egy szülő, (akinek már felnőtt gyereke van) írta még tavaly itt Gyakorin, csak ugye most jutott eszembe, hogy örülne, ha a lánya nem vállalna gyereket, mert úgyis csak elcseszné az életét, meg a nagyszülők csak a bulis részét veszik ki a gyereknevelésből, ők könnyen beszélnek, hogy de jó lenne egy unoka, stb.

Hát ez azért nagyon durva egy RÁADÁSUL szülőtől.

Ha gyerekellenes gyerektelen lenne azt még megérteném..

2023. okt. 8. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!