Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan, aki elvetélt az...

Van olyan, aki elvetélt az corionboholyos-os vagy amino vizsgálat után?

Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 09:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ.

Ti, hol csináltattátok ezeket a vizsgálatokat és mennyi idő volt mire kiértékelték?

Mi Pesten lakunk.

Nagy köszi!!!!!!!!!!

2010. okt. 18. 13:13
 12/20 anonim ***** válasza:
Én a 13. 07-es vagyok. Debrecenben csinálták, és három hét múlva lett meg az eredmény.
2010. okt. 18. 13:15
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

09:39

Pont két éve október közepén a SOTE I.Női klinikán, 4 hét múlva mentem az ereményért, akkor csináltak egy UH-ot is.

Ha valai gond van a vizsgálat után kb két héttel telefonálnak, nekem ezt mondták.

2010. okt. 18. 13:15
 14/20 anonim ***** válasza:
12.42-es vagyok. Sote klinikán csinálták, 2 perces művelet volt az egész, és szintén 3 hét múlva volt meg az eredmény. A lényeg: ha meg tudod oldani, valaki vigyen haza autóval, és 3 napig pihenés!!! Én feküdtem, párom csak pisilni és enni engedett felkelni. :)
2010. okt. 18. 13:16
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Akkor, hogy a másodikon lakunk lift nélkül, az nem gond, felsétálhatok, ugye?

Hogy viseltétek a 2-3-4 hetet?

Engem az aggaszt, hogy hiperérzékeny a testem, nagyon érzékenyen reagálok mindenre...megfázás, fogtömés...akkor lehet, hogy nekem magam a saját vetélési kockázatom?

2010. okt. 18. 13:23
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

13:15

Én bent aludtam egy éjszakát Klinikán, pedig kocsival kb 20 percre van.

Lehetett választani, hogy hazamész vagy maradsz.

Emlékszem maga vizsgálat szerdai nap délelőtt volt, rá egy hétre már hosszú 7végén voltunk és ahogy írtam rá mésfél hétre már dolgoztam (35.héten hagytam abba mekót)

2010. okt. 18. 13:26
 17/20 A kérdező kommentje:

35. :) hűha! mit dolgozol?

én az 5.en. :( :) nagyon rosszul voltam...pedig irodáztam...mondjuk idegbaj és őrültekháza volt bent

2010. okt. 18. 13:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Valószínűleg bent is maradhatsz egy éjszakára, beszéld meg az orvossal. De ha hazamész, akkor is felsétálhatsz a lépcsőn, csak lassan. Nem kell futkározni. :)
2010. okt. 18. 13:29
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

13:26-os

Honvédségnél, pénzügyön.

Kocsival jártam, kb 15 perces út, vittem/hoztam a fiamat a suliba/ból.

(Jövőre már a kicsit is vihetem a bölcsibe és helyileg messzebbre kell majd járni)

2010. okt. 18. 13:35
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Szegeden csinálták, semmi fájdalmat, görcsöt nem éreztem, igaz szigorúan betartottam a fekvést, én is itthon voltam, így 2 hétig szinte fel sem keltem és a beavatkozás után bentmaradtam éjszakára. Hozzá kell tenni, hogy én előtte 2-szer már feküdtem bent sajnos, véreztem. Mondhatni fokozott volt a kockázat, nagyobb volt, mint a betegség esélye, de inkább megcsináltattam, 35 múltam akkor. Egyébként a genetikus is agyon ijesztgetett. Talán nekem is olyanok a hormonjaim, hogy nem egyértelmű eredményt adnak az egyéb tesztek. 4-est csináltattuk meg, elég érdekes képet mutatott. Azt sem akartam, csak a genetikus miatt, hogy ne kelljen szúrni, aztán mégis belementem. Komoly 5 HÉT volt mire eredmény lett! Tiszta szégyen, már 25 hetes voltam, szóval ha beteg lett volna, nem is tudom mit csináltunk volna, már annyira nagy egy 25 hetes baba, akkor elveszíteni borzasztó lehet.

Én ha vállalnék még 1 babát az életben, minél előbb megcsináltatnám a corinbolyhos-t, azt korábban lehet, mint az ac-t. Tesztet soha, pénzkidobás.

Szerintem ne félj, olyan mint egy injekció. Ha nincs még gyereked, akkor meg is teheted, hogy fekszel, akár 2 hétig is otthon.

2010. okt. 18. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!