Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Beiratnád úgy a gyereked a...

Beiratnád úgy a gyereked a bölcsibe, hogy nem dolgozol?

Figyelt kérdés
A fiam 2,5 éves. Nem vesszük el senkitől a helyet, utólag vették fel védőnői ajánlással, mivel maradt hely. Viszont én nem mindenáron akarom ott hagyni, csak ha ezer százalékig jól érzi magát.
2023. szept. 27. 22:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
68%
Nem
2023. szept. 28. 09:56
 22/27 anonim ***** válasza:
54%

19es, persze, bölcsit kezdett és másnapra szobatiszta lett, késsel villával ette a saját maga által készített háromfogásos ebédet, miközben prózát szavalt:-D

Hihető...

És nem, nem tettem volna be, lehet neked meglepő, de van akinek nem teher a saját gyereke:-D

2023. szept. 28. 15:24
 23/27 anonim ***** válasza:
35%
Na, ha már valakit nem csak a saját pótolhatatlanságának illúziója éltet, hanem a gyerek igényeit is figyelembe veszi, akkor már egyből teher neki a saját gyereke? 😂 Oké...
2023. szept. 28. 20:02
 24/27 anonim ***** válasza:
31%
Én most teszem be a 2 évest,nem árt neki. Megtanul barátkozni,rendesen enni,cici nélkül aludni stb, én meg pénzt kereshetek a havi 23 ezer helyett..
2023. szept. 29. 04:55
 25/27 Andi80018 ***** válasza:
15%
Tök király a bölcs. Nem melózol, beviszed kényelmesbe 9re, négyre visszamész, még simán tud játszóterezni is. Legjobb a gyereknek.Visz be játékokat, más is, barátkozik, és nem mellesleg oviba is sokkal könnyebb a beszoktatás.
2023. szept. 29. 08:38
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

23as akik nem a világ végén élnek, azoknál vannak rokonok, barátok, ,játszótér, ne adj isten foglalkozások. Bár igaz ezekhez kell anyuka is aki nem tudja addig otthon vakargatni.

De értem én, van akibek nagyon nehéz napi pár órát a gyerwkére figyelni, hiszen addig nem látja a Hürrem következő epizódját, és nem tud miről pletykálni a faluvégi kisboltban. Bölcsiben meg legalább foglalkozva van a gyerekkel.

Bár remélem, ilyen nőkkel apuka is ennyit foglalkozik, állandóan lepasszolja őket:-D Mert csak inkubátornak jók, a gyereket meg majd neveli az állam közjószággá.

2023. szept. 29. 15:45
 27/27 anonim ***** válasza:

#26 Neked nincs valami mentális bajod?

Ha annyira zavar, hogy mennyi szörnyen nevelt gyerek van fogadj örökbe párat. A kérdező gyereke még mindig jobb helyzetben van, mint a világ gyerekeinek a 90%-a. Van hol laknia, a szülők megengedhetik maguknak, hogy egy fizuból éljenek (ha beadják a gyereket bukják a rá eső támogatást, ha az anyuka otthon marad) és nem kezdik el 4 évesen a kínai módszer szerint felkészíteni a napi 14 óra tanulásra.

A gyereknek nem lesz 1%-kal se rosszabb a helyzete, ha beadják (még akkor sem, ha igazad van és tényleg szörnyű neki). Ha ennyire szíveden viseled más gyerekének a sorsát keress olyan lehetőséget, ahol tényleg segíthetsz, mert ezzel nem teszed.

2023. szept. 29. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!