Ez csúfolásnak számít, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A kislányom 10 éves. Nagyon figyeltem és figyelek arra a nevelése során, hogy senkit nem csúfolunk semmi miatt.
A minap az egyik osztálytársa anyukája felhívott, hogy a lányom mondta az ő lányának, hogy büdös a szája. Elkezdte magyarázni, hogy sokszor a kislányának nincs ideje fogat mosni mert reggel el játsza az időt.
Igazából nem nagyon tudtam erre mit mondania, mondtam neki, hogy beszélek majd vele, hogy ne mondjon ilyet.
Nyilván a csúfolás témában soha nem jött szóba ez, mert annyira alapvető dolog, hogy fogat mosunk rendszeresen.
2023. szept. 19. 13:54
11/12 anonim válasza:
Ezzel felhívott az anyuka? Én se tudtam volna erre mit válaszolni, szerintem ez nem csúfolás, csak egy jelzés, hogy szerezzen egy mentolos cukrot ha már lusta fogat mosni. Az jobb ha elkerüli a kislányt, mert nem akarja a szájszagot szagolni?
12/12 anonim válasza:
Nem csúfolás, akkor lenne az, ha rendszeresen, hangosan az osztály előtt vagy a barátai előtt mondaná. Elhiszem, hogy nagyon kellemetlen lehet a kislányodnak, ha pl. mellette ül vagy a közelében, és ezt kell szagolnia. De pl. kedves gesztus lenne vinnie a kislánynak egy doboz TicTacot, ha továbbra is büdös lesz a szája. A másik kislány anyukája helyében a padlóba süllyednék a szégyentől egyébként, hogy hagyja a gyerekét így menni iskolába, fogmosás nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!