Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok! Tartalmazhat...

13 éves vagyok! Tartalmazhat e elég hímivarsejtet a spermám ahhoz hogy gyerekem lehessen?

Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 15:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"mármint hogy mennyit tartalmaz"

Sok mindentől. Genetika, életmód, ruházat. Kis millió összetevős. :)

2010. okt. 17. 15:06
 12/16 anonim válasza:
100%
egy átlagos közösülésnél gumi nélkül több millió hímirvasejt kerül a nő szervezetébe és csak egy kell ahhoz hogy teherbe ejts valakit :))) remélem ez érthető volt
2010. okt. 17. 15:07
 13/16 anonim válasza:
Nem az a gond h tudják mi az hanem hogy csinálják...
 14/16 A kérdező kommentje:
de ha rendszeresen maszturbálok akkor is ugyananyit tartalmaz minden alkalommal ha mongyuk baponta akkor minden nap sok van benne ?
 15/16 anonim ***** válasza:

"de ha rendszeresen maszturbálok akkor is ugyananyit tartalmaz minden alkalommal ha mongyuk baponta akkor minden nap sok van benne ?"

A pontos választ nem tudom. Elméletileg, mivel a spermiumoknak is van érési idejük, ezért, mondjuk úgy, hogy a herék termelőkapacitás is kimeríthető, tehát, ha sokszor történik magömlés, elképzelhető, hogy a spermiumok koncentrációja csökken valamelyest. De, egy egészséges férfinál, akinek van magömlése, az ejakulátum (ami kiömlik) MINDIG fog tartalmazni megtermékenyítésre alkalmas spermiumsejteket.

2010. okt. 17. 15:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Más az összetétel minden magömlésnek, de az első magömlétől már termékenyítőképes vagy.

Úgyhogy amelett hogy vársz még legalább 3 évet a szexel, tessék felelősségteljesen védekezni!!!

2010. okt. 17. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!