Mit gondoltok erről a cikkről?
Sztem anyuka egy kicsit túl tolja. Agyon kényeztette a kislányt aztán most sír mind a kettő hogy nem jó az ovi. Hát persze. Ha eddig 0-24 szórakoztatva volt, mindent megkapott és körülötte forgott a világ, nehéz megszokni hogy ez máshol nem így van ám. Ráadásul nekem úgy jött le fél napos. Anyuka vagy nem is dolgozik vagy valami HO munka lehet.
Nincs ezen semmi extra
Az ovikezdest a szülőt is és a gyereket is megviseli.
Szerintem nincs elkényeztetve a kislány.
Nekem is van gyerekem,vele vagyok éjjel nappal,mégsem kényeztetem halálra.
Csak foglalkozom vele
Te nem foglalkozol a gyerekeddel ? vagy még nincs gyereked?
Szerintem nincs,mert ha lenne nem így írnál.
Azért a gyerekkel való foglalkozás meg az "elkényeztetés" között van némi különbség...
Egy nem "elkényeztetett" gyerek is ragaszkodhat annyira az anyjához, hogy nem akar az óvodában maradni, hanem otthon szeretne lenni.
Rám sok mindent lehet mondani, de elkényeztetve nem voltam... Mégsem akartam óvodába járni.
Ez rohadtul nem ezen múlik.
Van gyerekem és fogalkozom is vele. De itt anyuka leírja hogy minden nap órákat voltak játszin, itt, ott, amott. Minden nap program program. Persze hogy így unalmas az ovi. Más gyereknek is az, de pl az én fiam nem ahhoz van szokva hogy állandó menés meg mindig valami új és még újabb.
Szóval igen a foglalkozás meg az elkenyeztetés nem ugyan az. Sztem az hogy mindent megkap és folyamatosan körül van ugrálva és lesik minden szavát az már több mint foglalkozás.
És persze most az ovi a szar. A kaja is szar mert nem csili vili jajj de egészséges kajcsi van amihez a kicsi angyal szokott. Az én fiam se eszik meg mindent. Persze. De nem az ovis kaja a hibás hanem válogat.
Maradjunk annyiban, hogy mindenki másképp neveli a gyerekét.
Nem kell senkit leszolni,meg kigunyolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!