Szülés óta nagyon kemény a kakim, mit tegyek ellene mert nagyon fáj, és nagyon rossz?
Szilva lekvár, szilva, sütőtök, ezek székletlazítók.
Laevolak szirup, gyógyszertárban kapható. Míra vagy Szent József keserű víz minden nap reggel 1 dl éhgyomorra.
Nekem ezek váltak be, nagyon csúnya aranyerem is volt!
Szia!
Nekem is volt ilyen gondom. :( Aranyér + vastabletta + Elevit = kínlódás :S
Próbáltam a Szt. Jóskát én is, de förtelmes íze van, és nem bírtam kellő mennyiséget meginni belőle.
A nődokim mondta, h nyugodtan vegyek be Tiszaszent. Abból is a fortét, mert az jobban megéri. Akármi is van beleírva, ezt nyugodtan lehet szedni. Nem szokott hozzá a szervezetem, nem lettem tőle hasmenéses, semmi rossz, csak segített! 2-4 naponta bevettem egyet, mikor éreztem, h már megint szükséges. De nem is sokáig szedtem, mondhatni meggyógyított, max. 2-3 hétig.
Ajánlották előttem a rostdús kaját. Tény, h segíthet, de nekem ez se volt elég. No meg még a gyerek is hasbajos tud lenni tőle.
Hát könnyű trónolást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!