Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel lehetne plusz pénzt...

Mivel lehetne plusz pénzt keresni?

Figyelt kérdés

Anyukaként, 3 gyermem mellett, alkalmazottként, a hétvége jöhet számításba. Nagyon kell a pénz...

Milyen munkákat lehet vállalni?

2023. szept. 1. 08:30
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Amihez értesz. Ha matektanár vagy, adhatsz magánórákat. Ha cukrász vagy, süthetsz tortát. Stb...
2023. szept. 1. 08:37
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Bármit, csak mlm céghez ne csatlakozz. Abból pénzt nem látsz.
2023. szept. 1. 08:38
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Takarítás? Simán elkérnek 5 ezret óránként
2023. szept. 1. 08:40
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

-Esetleg valami kézműveskedés? Varrás, kötés, asztali és ajtódíszek készitése.

-Ha szeretsz hajat fonni rengeteg videó van YouTube-on, amiből különlegesebb fonatokat meglehet tanulni.

-Takarítás, kerti munka házaknál

- Esetleg árusítani valamit? Gyermekruhák, játékok stb.

2023. szept. 1. 09:00
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Tudom ciki, de amikor nekem pénzre volt szükségem, én plazmázni mentem, ebben a városban ahol lakom nagyon jól megfizetik.
2023. szept. 1. 09:19
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
A plazmaadás nem ciki, csak nem biztos, hogy mindenki alkalmas rá. Engem a marék napi gyógyszeremmel elkergetnének. Én hétvégi vásárokba mentem eladónak egy olyan vállalkozóhoz, akinek több sátra is van. Napi bejelentéssel. Estére (vagy hajnalban, attól függően aznap épp vásár, falunap, vagy búcsú van) kezemben a pénz.
2023. szept. 1. 10:08
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
Takarítás, gyorsétterem, bébiszittelés
2023. szept. 1. 15:45
 8/10 anonim ***** válasza:
13%

Gyerekeid tuti büszkék lesznek... :D

Mikor fogják már fel az emberek, hogy tanulás, munkatapasztalat, félretett pénz/befektetések, MAJD gyerek? Nem pedig szülünk a vakvilágba, mert babázni akarunk... ?

2023. szept. 1. 17:52
 9/10 A kérdező kommentje:

#8!

Bárkinek adódhat nehéz élethelyzet , ami után anyagi nehézségekkel kell szembesülnie :(

2023. szept. 1. 20:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Takarítás, gyerek felügyelet, évekig csináltam, meló után.
2023. szept. 1. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!