Akinek nem születik fia, mint anya az nem is tudja miről
marad le?
Figyelt kérdés
Annyiszor hallhatjuk, hogy az anya fia és az apja lánya kapcsolatnál nincs különlegesebb, hogy felmerült bennem a kérdés hogy annak az anyának akinek csak lánya van, az nem is tudja miről marad le?
Van fiam és lányom. Na nálunk a lány anyás, a fiú apás 🤷🏼♀️. Már kiskoruktól kezdve, már iskolásak. Nekem ugyan olyanok, az apjuknak is. Ez a "különleges az anya-fia és apa-lánya" kapcsolat egyrészt nem evidens, hogy így lesz (nálunk is a lány az anyásabb ugye). Másrészt lehet lepontozni, de ezekből szokott kialakulni az a végletes anyós-menye, após-veje harc, mert elveszi a kis különleges kapcsolatot a feleség/férj. Nem kell túldimenzionálni. Anya gyerek kapcsolat mindkettő, semmivel sem másabb
2023. aug. 30. 16:14
12/20 anonim válasza:
Ennek nincs köze a nemhez
2023. aug. 30. 16:28
13/20 anonim válasza:
3 lányunk van. Mindhármat a legmélyebb szeretettel szeretem egyformán, de igen. Mindhárom csajszi apás, föleg a legkisebb.
Teljesen más szemmel néznek az apjukra mint rám.
2023. aug. 30. 16:53
14/20 anonim válasza:
Apa vagyok, egy fiam és egy lányom van.
Más karakterek, más dolgokat lehet velük csinálni. Mindegyikkel különleges a kapcsolatom.
De konkrétan a fiammal (tehát az azonos nemű gyerekemmel) vagyok úgy, hogy "egy húron pendülünk", rengeteg olyan dolog van, ami mindkettőnket érdekel, de a lányomat és a feleségemet nem, így kettesben csinálunk programokat.
Közben a feleségem is csinál lányos programokat kettesben a lányunkkal.
Szóval egy baromság ez az elmélet, kérdező.
2023. aug. 30. 17:14
15/20 anonim válasza:
3 fiam van, mindenki azzal vigasztalt, hogy a fiúk anyásak. Nem vettem észre. A legkisebb anyás, de semmivel sem különlegesebb a kapcsolatunk, mint a másik kettővel!
2023. aug. 30. 17:21
16/20 anonim válasza:
Arról biztos lemaradt, hogy kamaszként a hajamat is leették.
Szintén 3 fiú. De én meg a lányról maradtam le.
Annyira, hogy az első kis barátnőt " visszakérte" a fiam. Mit tudtok annyit beszélgetni anya???
2023. aug. 30. 17:34
17/20 anonim válasza:
Én most várom a lányunkat!😃
Kíváncsi leszek. De sztem semmi alapja a kérdésnek!
15ös voltam.
2023. aug. 30. 17:38
18/20 anonim válasza:
Akkor ha Nekem 3 fiam van es nincs lányom lemaradok valamiről? 🤦♀️
2023. aug. 30. 17:43
19/20 anonim válasza:
Hát nézd, akinek az egyik nemű gyereke nincs, az lemarad valamiről, de ez független attól, hogy fiú vagy lány-e. Nekem két fiam van, nem lesz több gyerek, így én meg a bensőséges anya-lánya kapcsolatról maradok le. Ez az igazság.
2023. aug. 30. 17:57
20/20 anonim válasza:
Van fiam is és lányom is.
Annyit elárulok, hogy ha a fiam lett volna az első gyerek, nem lett volna több. Tipikus többemberes gyerek, ráadásul segítség nélkül tolom, csoda hogy még nem kattantam meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!