Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha csak 1 gyereked lehetne?

Ha csak 1 gyereked lehetne?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ha csak 1 gyereked lehetne (pl tulnepesedes miatt,) és választható lenne a baba neme. Milyen nemű gyereket választanál és miért pont azt?

Én fiút. Egész egyszerűen azért mert szinte csak lányok vannak nálunk, és én fiús anyának képzelem magam,pluszban nem kell "annyira" félteni mint egy lányt, jobban elengedem mintsem egy lányt. Ti?

2023. aug. 12. 23:37
A kérdező szavazást indított:
Lány
Fiú
72 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Lány. Lány is van,és több gyerekem nem lesz.
2023. aug. 13. 00:02
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Fiúkat szerettünk volna mindig, azok is lettek szerencsére 💙
2023. aug. 13. 00:47
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

"nem kell "annyira" félteni mint egy lányt"

Ez egyáltalán nem így van...

Egy fiú és egy lány anyukájaként mondom ezt.

2023. aug. 13. 00:51
 4/16 anonim ***** válasza:
91%

Régen mindig azt mondtam, hogyha csak egy gyerekem lehetne, akkor fiú legyen, de ha több, akkor az első legyen lány. Ezzel meg is oldottam, hogy mindenképp örüljek neki, mert ha fiú, megvan a biztos fiú, ha meg lány, akkor meg elsőre úgyis azt akartam😁

Mostmár biztos, hogy a korom miatt max.1 gyerekem lehet(kivéve, ha ikrek persze.) Lány több okból is praktikusabb lenne és valószínűleg az is lesz, mert nálunk nem születnek fiúk, ezért már úgy beleéltem magam, hogy inkább kislányt szeretnék. De mivel a családban nincsenek fiúk, az is egy hatalmas csoda lenne, szóval neki is ugyanúgy örülnék. Meg hát bizonyos kor fölött az ember már csak gyereket akar, mindegy a neme. Ha választható lenne, nem élnék vele, a sorsa bíznám. Olyan jöjjön, amilyennek jönnie kell.

2023. aug. 13. 00:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Lányt szerettem volns. Az lett 💓. Nem tervezünk még egy gyereket.
2023. aug. 13. 01:00
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én fiút szerettem volna egy nagyon kicsit jobban, mert valamiért az a kép élt bennem hogy a fiúk jobb fejek, viccesebbek és anyásabbak. Fiú lett, de amúgy 100% h ha a lany lenne is pont ugyanúgy szeretném.
2023. aug. 13. 01:06
 7/16 Szolovjov válasza:
16%
Inkább legyen lány. Azt nem viszik el katonának amikor a zsidók háborút robbantanak ki.
2023. aug. 13. 05:01
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne a fiam, lanyt valasztanek. Igy, hogy tudom milyen egy fiu, 100 lanyert se adnam.
2023. aug. 13. 07:35
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak egy gyerekem lenne, akkor fiú, de ha több, (eredetileg kettőt szeretnék majd) akkor az első lány, a második fiú.

Számomra ez tökéletes párosítás lenne. ❤️

2023. aug. 13. 08:55
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Lányt szerettünk volna, de fiú lett. Imádjuk, de nagyon aggódom, hogy hogyan fogok helytállni a nevelését illetően, mivel kívülálló vagyok nőként a férfi dolgokban. Több nem lesz.
2023. aug. 13. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!