Ha csak 1 gyereked lehetne?
Sziasztok! Ha csak 1 gyereked lehetne (pl tulnepesedes miatt,) és választható lenne a baba neme. Milyen nemű gyereket választanál és miért pont azt?
Én fiút. Egész egyszerűen azért mert szinte csak lányok vannak nálunk, és én fiús anyának képzelem magam,pluszban nem kell "annyira" félteni mint egy lányt, jobban elengedem mintsem egy lányt. Ti?
"nem kell "annyira" félteni mint egy lányt"
Ez egyáltalán nem így van...
Egy fiú és egy lány anyukájaként mondom ezt.
Régen mindig azt mondtam, hogyha csak egy gyerekem lehetne, akkor fiú legyen, de ha több, akkor az első legyen lány. Ezzel meg is oldottam, hogy mindenképp örüljek neki, mert ha fiú, megvan a biztos fiú, ha meg lány, akkor meg elsőre úgyis azt akartam😁
Mostmár biztos, hogy a korom miatt max.1 gyerekem lehet(kivéve, ha ikrek persze.) Lány több okból is praktikusabb lenne és valószínűleg az is lesz, mert nálunk nem születnek fiúk, ezért már úgy beleéltem magam, hogy inkább kislányt szeretnék. De mivel a családban nincsenek fiúk, az is egy hatalmas csoda lenne, szóval neki is ugyanúgy örülnék. Meg hát bizonyos kor fölött az ember már csak gyereket akar, mindegy a neme. Ha választható lenne, nem élnék vele, a sorsa bíznám. Olyan jöjjön, amilyennek jönnie kell.
Ha csak egy gyerekem lenne, akkor fiú, de ha több, (eredetileg kettőt szeretnék majd) akkor az első lány, a második fiú.
Számomra ez tökéletes párosítás lenne. ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!