Györgyi névről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 02:00
11/19 anonim válasza:
Nem tetszik,de a Gyöngyi tetszik.
12/19 anonim válasza:
Vannak sokkal szebb nevek is...
13/19 anonim válasza:
Csúnya név, szerintem is nagyon férfias hangzású, ugyanakkor vállalható. De nem tudom, hogy akit így hívnak, az mennyire tudja szeretni ezt a nevet.
17/19 anonim válasza:
[link] mindig a hasonló nők jutnak eszembe erről a névről.
18/19 anonim válasza:
50 éves 2 fogú cigányasszony kb 8 évig zaklatott a munkahelyemen, mindig jött utánam, és kiabálta, hogy babukám, mikor b*szol már meg! Szereltem a gépet, feltette a fejem fölé a combját, és kérdezte, hogy hogy van angolul az, hogy b*szni. A főnököm kinevetett, és nem segített, pedig a zaklatásról és kezeléséről külön tréningeket kapunk fél évente. Szerencsére egy modernizáció utáni leépítésnél 80 embert elküldtek, és köztük volt. Ő az egyetlen Györgyi, akivel találkoztam.
19/19 anonim válasza:
Ez a név számomra férfias. Semmi kecses nőiesség nincs benne; számomra még a legtöbb férfinévnél is férfiasabb sajnos. Nekem Nem tetszik. Második keresztnévnek lehet okés.
Helyette javasolnám pl: Gyöngyvirág. Ez pl így nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!