Tetszik nektek a Dominik név? Adnátok a babátoknak?
Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 19:44
11/17 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. Egyből a Dominó jut eszembe.
12/17 anonim válasza:
Nekem is és tesómnak is ez a kedvenc fiúneve, versengünk melyikünk használhatja majd el, azaz melyikünknek lesz legközelebb fia :))))
(Nekem már van egy kisfiam, a másik kedvenc fiúnevemet kapta: Levente)
13/17 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! Az én kisfiamat is így hívják :-)
14/17 anonim válasza:
Nem tetszik, kimondottan utálom ezt a nevet. Rengeteg gyereket ismerek akiket így hívnak, mind cigány, vagy úgy élnek...
16/17 anonim válasza:
Nem adnám a gyerekemnek. Inkább közömbös nekem, mintsem unszimpi.
17/17 anonim válasza:
Nekem már nagyon régóta tetszik ez a név. Már nagyon régen elhatároztam, már akkor mikor még sehol nem volt ez a név, hogy ez lesz a kisfiam neve. De mostanság olyan gyakorivá vált, egy közeli barátnőm kisfia is Dominik. De akkor mondtam le róla végképp, mikor egy csaj, akit ki nem állhatok, ezt a nevet adta a fiának. :S Meg hát igen, a cigányok körében is egyre népszerűbb ez a név. Egyébként aranyos a becézése Domi, sőt még a Dominó is cuki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!