15 hónapos babátoknak milyen ivókulacsa van?
Semmilyen .
Itthon pohárból iszik,ha megyunk valahova akkor sima műanyag flakon,aminek olyan szopókás a teteje,az a fajta ami nem csöpög,csak akkor megy ha szivja
A fiam csak Kubus üvegből hajlandó inni, abból is csak ami nem szelepes. Hanem ami simán olyan szopókás.
Vettem én neki szó szerint minden vacakot, hogy majd az jó lesz. Aztán egyik se igazán.
1 fajta van, amiből azért néha hajlandó inni, azt a Pepcoban vettem, Micimackós, és puha szilikon csőre van. De ezt se nagyon szereti. Itthon meg poharazunk.
Csőrös itatópohara van a 14 hónapos kislányomnak, de mivel lassan le kellene cserélni a csőrt és egyébként sem találtam hozzá csere darabot, néha már egy szívószálast viszünk magunkkal és arra igyekszem szoktatni.
Itthon 360-as pohárból iszik, azt már teljesen önállóan teszi. A fentiekkel nem tudja még kiszolgálni magát, ha rajtuk van a kupak.
Egyébként a kubus csepegésmentes kupak is tök jó, valóban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!