Jelenleg hány gyereked van, és ha még tervezel, mennyit?
Figyelt kérdés
Milyen nemű, illetve hány éves gyerekeid vannak?
Csak puszta kíváncsiság. :)
2023. júl. 27. 19:27
11/33 anonim válasza:
egy 4 hónapos fiam van, és marad is egy :)
12/33 anonim válasza:
4
Biztos, hogy nem lesz több
5 lány
3,5 fiú
10 napos ikrek ( lány -fiú)
13/33 anonim válasza:
Nulla van. Hármat terveztem(leszámítva a kamasz koromat, amikor ötöt.) Mostmár nagyon örülnék annak az egynek is, mert vén vagyok, mint az országút.(Eddig egy vetélésig sikerült eljutni☹️).
14/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
Nagyon nagyon sajnálom, borzasztó lehet a vetélés, fizikailag és főleg lelkileg!!
Kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön a baba!
2023. júl. 27. 21:02
15/33 anonim válasza:
3 éves fiú, egyelőre nem tervezünk többet.
16/33 anonim válasza:
4 éves fiú, 1.5 éves lány.
Nincs az az isten, hogy legyen 3.
17/33 anonim válasza:
#14! Köszönöm szépen. Rajta vagyok, nem adom fel😁
18/33 anonim válasza:
A ferjemnek van egy 8 eves fia az elozo kapcsolatabol, kozos nincsen meg, egyet szeretnenk.
19/33 anonim válasza:
1 éves fiam van.
Nem terveztünk többet, de mostanában szóba került hogy később még egy lehetne. De még csak mi lenne ha mégis lenne második szinten tartunk. Kicsi az esélye hogy lesz is, inkább csak fantáziálunk mikor épp jó időszakot élünk meg.
20/33 anonim válasza:
2 gyermekünk van, mind a kettő tervezett volt. 8 éves lány és 4 éves fiú. Szerettünk volna harmadikat, de a fiú állapota miatt elvetettük a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!