1-2 év körüli gyereked hol van míg főzöl?
Rálátsz közben, vagy időnként ránézel?
Hol, miben van? Padló, szőnyeg, járóka, utazóágy, baba karám, etetőszék stb?
Vagyis múlt idő is számít, hogy ekkor hogy oldottátok meg.
Mióta megtanult járni, elég nehéz.
Jön megy a házban,a nagylanyom ajtaja,fürdőszoba csukva így csak olyan helyre megy ahol nincs semmi veszély.
Alkalmanként amikor nagyon huncut beteszem a kisagyba és játszik,de általában ott molyol a konyhában és a szobákban.
Jaj azt hozzáteszem,hogy én korán kelő vagyok,mire felébred már kb csak a fele van a főzésnek hátra..
Azt is elfelejtettem írni,hogy 16 hónapos lesz nemsokára
2
Ott voltak velem mindig a konyhában. Lányom 1 évesen még megült az etetőszékben, 2 évesen ott "főzött" velem a kiskonyhájában (a konyha sarkába tettük). Fiam pakolászott, jött-ment, felmászott a székre, időnként az asztalra.
Soha nem főztem időigényes dolgot, ha egyedül voltam velük, így jellemzően 20-30 percet kellett kibírniuk.
Nálunk egyben van a konyha-étkező- nappali. A fiam általában jön-megy, pakol, intézkedik a lakásban, vagy a nappaliban játszik, bébitaxizik. Ha már nagyon unja magát, akkor felültetem a konyhapultra,nyilván oda, ahol biztonságban van, és adok neki valamit, amivel tud játszani. Pl.száraztésztát, amit egyik pohárból önt a másikba, ilyesmi.
Most hogy nyári szünet van, itthon van a nagytesó is, így sokszor bemegy hozzá, ha én főzök vagy takarítok éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!