Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1-2 év körüli gyereked hol...

1-2 év körüli gyereked hol van míg főzöl?

Figyelt kérdés

Rálátsz közben, vagy időnként ránézel?

Hol, miben van? Padló, szőnyeg, járóka, utazóágy, baba karám, etetőszék stb?

2023. júl. 27. 17:13
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Vagyis múlt idő is számít, hogy ekkor hogy oldottátok meg.

Mióta megtanult járni, elég nehéz.

2023. júl. 27. 17:15
 2/23 anonim ***** válasza:
92%
Van pakolós fiókja, abban pakol. Ha olyan folyamat van, feláll a samlira, bevonom. Amúgy a nappaliban elvan egyedül akár 20 percet is, ha olyan napja van. Masfel eves.
2023. júl. 27. 17:19
 3/23 anonim ***** válasza:
72%

Jön megy a házban,a nagylanyom ajtaja,fürdőszoba csukva így csak olyan helyre megy ahol nincs semmi veszély.

Alkalmanként amikor nagyon huncut beteszem a kisagyba és játszik,de általában ott molyol a konyhában és a szobákban.

2023. júl. 27. 17:29
 4/23 anonim ***** válasza:
60%

Jaj azt hozzáteszem,hogy én korán kelő vagyok,mire felébred már kb csak a fele van a főzésnek hátra..

Azt is elfelejtettem írni,hogy 16 hónapos lesz nemsokára

2

2023. júl. 27. 17:32
 5/23 anonim ***** válasza:
60%
A bababiztos szobájában mászkált,játszott. Volt egy barikád,ami megakadályozta,hogy ki tudjon jönni. Ott elvolt. Én nem láttam rá,de benéztem gyakran.
2023. júl. 27. 17:47
 6/23 anonim ***** válasza:
83%
Akkor főztem, amikor aludt, vagy az apjával volt.
2023. júl. 27. 18:09
 7/23 anonim ***** válasza:
74%
4 vagyok,Javitom,nem a 2 voltam,hanem a 3-as valaszolo.
2023. júl. 27. 18:40
 8/23 anonim ***** válasza:
75%
1 évesen játszó szőnyegre pakoltam ki neki mindenfélét a konyha masik sarkába, néha jarokaba de szabadon maszkalhatott. 2 évesen besegitett a maga módján. Biztos nem vártam vokna arra, hogy valaki vigyazzon rá addig. Már 4 éves de mindig segít, mostmar erdemlegesen. Ehhez az is kellett, higy részese legyen.
2023. júl. 27. 19:29
 9/23 anonim ***** válasza:
87%

Ott voltak velem mindig a konyhában. Lányom 1 évesen még megült az etetőszékben, 2 évesen ott "főzött" velem a kiskonyhájában (a konyha sarkába tettük). Fiam pakolászott, jött-ment, felmászott a székre, időnként az asztalra.

Soha nem főztem időigényes dolgot, ha egyedül voltam velük, így jellemzően 20-30 percet kellett kibírniuk.

2023. júl. 27. 20:00
 10/23 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk egyben van a konyha-étkező- nappali. A fiam általában jön-megy, pakol, intézkedik a lakásban, vagy a nappaliban játszik, bébitaxizik. Ha már nagyon unja magát, akkor felültetem a konyhapultra,nyilván oda, ahol biztonságban van, és adok neki valamit, amivel tud játszani. Pl.száraztésztát, amit egyik pohárból önt a másikba, ilyesmi.

Most hogy nyári szünet van, itthon van a nagytesó is, így sokszor bemegy hozzá, ha én főzök vagy takarítok éppen.

2023. júl. 27. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!