Fiú-Lány ikreknél a Kitti név mellé milyen nevet adnál a fiúnak?
Figyelt kérdés
2023. júl. 23. 17:20
11/14 anonim válasza:
Bármilyet, ami tetszik és ami nem üt el tőle nagyon kirívóan. Pl. Máté nekem tetszene mellé.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszii.
2023. júl. 24. 21:54
13/14 anonim válasza:
Bernát,Bertold----pl Berinek becézve mind a kettő
Boldizsár ---ennek már egy ideje keresem a megfelelő becenevet; ami univerzális; mert Boldi egy felnőttnek már nem illene; de ha gyerekkorában mindenki így szokná meg; ráégne, na, hát, ha pl rajtam maradna a Boldi név felnőtt koromra is, akkor én szomorú lennék.
István/Pistinek becézném
Martin -nem becézném. Marcika is max nagyon kicsinek.
Ludvig, Lúciusz, Lúció, Lívió, Líviusz, Olívió,
Gábor, Benedek, Tamás, Zsolt, Zsigmond, Artúr, Antal/Antosnak becézném, Félix, Flórián, Florentin, Csaba, Szabolcs, Zénó, Zente, Jeromos/Jeri,Dzseri,Dzseremi, Dalton, Dasztin, Donát,
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2023. júl. 28. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!