Kombinált teszten etnikai becslés???
Megcsináltattuk a kombinált kockázatbecslési tesztet.
Ez szerepel rajta a lapon.
Etnikai csoport:
(európai, közel-keleti, észak-afrikai, spanyol)
A géndiagnosztikánál csináltattuk, 100 ezres tétel volt, nem írnak csak úgy akármit oda, komoly teszt nagyon pontos becslésekkel.
Ez az etnikai becslés ez rám vonatkozna?
Mégis kire vonatkozna, ha nem rád?
Európai fehér ember vagy, nem?
Ahogy az életkor meg egy csomó más tényező befolyásolja, befolyásolja az is a Down-szindróma gyakoriságát, hogy valaki kaukázusi vagy afrikai vagy ázsiai...
4-es:
Miért kell ilyen lekezelően írni?
Ez áll rajta a lapon.
Etnikai csoport:kaukázusi (európai, közel-keleti, észak-afrikai, spanyol)
azok mellett az adatok mellett szerepel ez a felsorolás mint a testmagasságom és életvitelbeli tényezőim.
Szóval akkor ez most az én teljes etnikai becslésem lenne?
Nyilván minimális lehet az észak-afrikai és spanyol,de a közel-keleti nem lenne meglepő mivel tudok török felmenőkről anya oldalán .
Befotóznád?
Mert itt egy kettőspont is számít…
Az van odaírva,hogy etnikai csoport KAUKÁZUSI.
Zárójelben azok vannak amik a halmazba éppen beleeshetnek.
Szóval szerintem európai.
Jézus, gyere le.
Mikor a nővérke, aki felvette az adataid a kombinált teszthez, rádnézett, és nagyon okosan leszűrte, hogy fehér emberként, európa közepén valószínűleg az európai népcsoportba tartozol, és nem vagy ázsiai vagy fekete.
Így hát okosan azt a csoportot x-elte be, amiben az európai szót látta.
A kombinált teszt nem fog neked géntérképet csinálni basszus. Ne legyél már ennyire ostoba.
Így van a felsorolás ahogy írom.
etnikai csoport:kaukázusi(európai, közel-keleti, észak-afrikai, spanyol)
így van ráirva a lapra.
Egyébként kedves utolsó barna bőröm van,kreol vagyok,hosszú fekete hajam barna szemeim. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!