Cseke, Csege névről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2023. júl. 16. 15:27
4/9 anonim válasza:
Először azt, hogy azt se tudom, fiú- vagy lánynevek. Másodszor azt, hogy honnan jönnek ezek, mit jelentenek, és egyáltalán? A Csekét én vezetéknévként ismertem (Cseke Péter színész).
6/9 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor nem vagyok egyedül a véleményemmel 😅. Ismerősöm Csegének nevezte el a gyerekét, én meg csak néztem össze a párommal...
Egyébként fiú név mindkettő.
Olyan neveket találnak ki manapság, hogy eldobom az agyam.
Tudtok még ilyen neveket?
2023. júl. 16. 17:33
7/9 anonim válasza:
Azt hogy nagyon különleges magyaros nevet akartak adni a szülők és jól mellélőttek.
8/9 1112 válasza:
A Cseke nem névnek hangzik, hanem valami csillogó , díszes öv, ami Ázsiából terjedt el. Én erre asszociálok semmiképp nem egy ember nevére, vezetéknévnek király, Keresztnévnek szerintem nagyon rossz, én bocsi, de gagyinak tartanám; ha ezen a néven hívnának.
A Csege az se hangzik igazán névnek. Max pl a Csenger becenevének, úgy már jó. Vezetéknévnek ez is jó lehet pl.
9/9 anonim válasza:
Cseke engem ilyen mezőgazdasági eszközre emlékeztett. A Csege is rosszul hangzik, bár a Csenge sem tetszik nekem / (igen, tudom az lány név!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!