Spermadonort keresni vagy várni?
Előre megszeretnék kérni mindenkit, hogy a véleményét normálisan írja le.
Ne egyből írja, hogy a család anya ,apa veszít a gyerek stb...
Csak kérlek hallgassatok meg.
28 éves vagyok meddőségi gondokkal küzdök ami évről évre csak rosszabb. Gyermeket szeretnék és természetesen szívesen örökbefogadnék de ez egyedülállóként nagyon hosszú folyamat, természetesen ezt az utat sem zárom ki de elgondolkodtam valami máson is spermadonoron.
Sajnos egyedül nem felelek meg a kritériumoknak, hogy egyedül menjek mesterséges megtermékenyítésre így felkérnék erre egy férfit.
Nem hazudnék neki elmondanám mit akarok és le is feküdnék vele tehát nem úgy működne mint egy rendes sperma donáció.
Lehet, hogy van is valaki aki ebben benne lenne, ő csak szexet szeretne és talán hajlik is erre így elgondolkodtam így vállalok gyereket.
És, hogy miért döntöttem így?
Hosszú évek óta várok az igazira de ez eddig nem jött el, lassan kifutok az időből és félek ha sokáig várok soha nem lesz gyermekem.
Várni vagy lépni a gyermekvállalás érdekében mi lenne a jobb?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
30N
Csak halkan jegyzem meg, hogy egyedülálló nőként, ha egészségügyi akadálya van a spontán terhessegnek épp megfelelsz a kriteriumoknak....
"1/A. § * Az Eütv. 165. §-ának d) pontja szerinti egyedülálló nő esetében (a továbbiakban szintén: kérelmező), amennyiben
a) egészségi állapota (meddőség), vagy
b) életkora
következtében gyermeket természetes úton nagy valószínűséggel nem vállalhat, az egészségi állapota által indokolt, az Eütv. 166. §-a (1) bekezdésének b)-d) és f) pontja szerinti reprodukciós eljárás végezhető el."
"28 éves vagyok meddőségi gondokkal küzdök..."
"Válaszaitokat előre is köszönöm.
30N"
Rohan az idő, de ennyire? A kérdés elején 28 voltál, a végére 30 lettél....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!