Mit jelentenek ezek az eredmények spermavizsgálat esetén?
Figyelt kérdés
Mozgékonyság (A+B+c) 56%, gyors progresszív: 15%, lassú progresszív 15%, teljes progresszív (A+B): 30%, Nonprogresszív (C): 26%, Immotilis (D): 44%. Vitalitás: -2023. júl. 13. 21:55
1/7 anonim válasza:
Hát én nem tudom. De annyi biztos, ha nem vagy elhízva, nem dohányzol, sportolsz és gyakran vered vagy b@szol, akkor megjavul.
4/7 anonim válasza:
Innen nevezhető jónak:
Mozgékonyság 65%>
Gyors progresszív 50%
Lassú progresszív <15%
Teljes progresszív 65%
A+B Nonprogresszív <10%
Immotilis 25%
Mozgékonyság: Azaz mennyi ami mozog.
Gyors p. Azaz mennyi mozog gyorsan, élenken.
Lassú p. Azaz mennyi mozog lassan
Teljes p. Azaz mennyi ami mozgás képes
Nonprogresszív: Azaz mennyi az ami nem mozog ( termékenységre képtelen )
Immotilis: Azaz mennyi az ami mozog de haladni képtelen.
Szóval. Elég rossz.
Ne dohányozz, ne igyál, sportolj, és figyelj az étkezésre, és folyadékbevitelre, vitaminok pótlására.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Nem dohányzom, nem vagyok elhízva, nem iszom, sportolok rendszeresen. De úgy veszem ki a szavaitokból, hogy az eredmények vitaminokkal javíthatók?
2023. júl. 14. 07:09
6/7 anonim válasza:
Igen, előfordulhat, hogy bizonyos vitaminok segíthetnek. Annak idején apukámnak pl. E-vitaminokat írt fel az orvos, és hát, itt vagyok. ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2023. júl. 17. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!