Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Idén mindenki a tengerpartra...

Idén mindenki a tengerpartra megy gyerekkel/gyerekekkel nyaralni?

Figyelt kérdés
2023. júl. 13. 21:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
79%

1 nap Balaton lesz csak...

Az is sokba fog kerülni az ország másik végéből.

2023. júl. 13. 23:49
 12/30 A kérdező kommentje:
Mi se megyünk külföldre, csak azt látom hogy most ez nagyon népszerű lett, mindenki a tengerpartra megy. De örülök hogy azért nem mindenki. Mi sem, ebben a hónapban 3 napra megyünk el és jövő hónapban is pár napra. Köszi a válaszokat
2023. júl. 14. 01:17
 13/30 anonim ***** válasza:
57%
Igen, MINDENKI!
2023. júl. 14. 04:19
 14/30 anonim ***** válasza:
56%
Én nyáron 3 éve nem nyaralók hanem dolgozók,majd szeptemberben megyünk nyaralni lányomal.de inkább a hegyekbe .
2023. júl. 14. 05:27
 15/30 anonim ***** válasza:
60%
Mi igen. Relatíve olcsóbban kijövünk, mintha az ország keleti feléből a Balatonhoz mennénk.
2023. júl. 14. 05:45
 16/30 anonim ***** válasza:
66%

Mi sokat nyaralunk, kül- és belföldön egyaránt, de idén valahogy tényleg sokkal több a kisgyerekes család mindenhol.

Tengerpartok is tele vannak babákkal, kicsi gyerkőcökkel, de nem baj. :)

2023. júl. 14. 06:13
 17/30 anonim ***** válasza:
67%

Ha a benzint nem számítjuk, a horvát tengerpart ugyanannyiba kerül, mint a Balaton, közben szebb, és sokkal nagyobb rá az esély, hogy jó idő lesz.

Mi belföldön voltunk idén, de szinte végig esett az eső, nem volt akkora buli, jövőre szerintem ebből inkább lesz Horvátország. (Bár gyerekkoromban egyszer mi is kiforgtunk egy esős hetet a horvát tengerparton, szóval ez se száz százalék).

2023. júl. 14. 07:45
 18/30 anonim ***** válasza:
24%

Mi sem 😅

Mondjuk én, ha milliomos lennék sem mennék. Engem nem vonz a tenger.

En szivesebben kirándulok belföldön. Itt sokkal több és szebb felfedeznivaló van.

2023. júl. 14. 08:06
 19/30 anonim ***** válasza:
25%

Jajj, mert írtam, hogy az ország másik végéből megyünk a Balatonra 1 napot (mivel 34 hetes vagyok, már nem vállalok nagyobb utat), már rögtön jöttek rákontrázni, hogy jujj a tenger olcsóbb, mint a Balaton, az ország keleti feléből.

Istenem.. 😂

2023. júl. 14. 08:43
 20/30 anonim ***** válasza:
61%
Ügy utálom az ilyen hülye dumát. Mindenkit ismersz ebben az országban ? Sokaknak enni is alig futja ilyen infláció mellett, nemhogy tengerhez menni. Attól hogy néhány középosztálybeli facebook ismerősöd posztol, ők még nem a magyar nép
2023. júl. 14. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!